"Adio, Maldive! Plec la băi!" Schimbare dramatică pentru Elena Udrea după eliberare VIDEO EXCLUSIV
S-au dus vremurile de altădată, când Elena Udrea îşi făcea concediile în locuri exotice sau îşi petrecea weekendurile la Mamaia. Blonda a anunţat că, anul acesta, va merge la băi. Mai exact, la Boghiş Băi, staţiunea în care chiar ea a investit.
Cele 72 de zile petrecute după gratii i-au afectat articulaţiile Elenei Udrea (41 de ani). „E foarte greu când stai într-o cameră de nouă metri pe doi metri, patru persoane. Te mai lasă articulaţiile”, a declarat blonda, marţi (23 iunie), când a ieşit din secţia de poliţie, unde face periodic controlul judiciar.
Săptămâna trecută, politiciana a fost la medic, acuzând dureri de oase, iar specialistul i-a dat un tratament şi i-a recomandat să meargă la băi, pentru refacere. „O să merg să-mi fac un tratament cu apă termală pentru articulaţii, la Băile Boghiş”, a spus Udrea. Adică, exact în staţiunea din judeţul Sălaj, în care Udrea a investit circa un milion de euro.
De altfel, din 2013, blonda deţine 50% din acţiunile de la Boghiş Băi. „Am venit, am văzut şi am crezut. De aceea, alături de partenera mea Lia Stanca, am investit în această staţiune”, a declarat ea, anul trecut, la redeschiderea staţiunii, după renovare. Tot atunci, blonda a spus că a testat apa termală de la Boghiş şi e foarte încântată de rezultat: „Vă spun din experienţă personală că nu mă mai doare un genunchi, nu mă mai doare un umăr, după ce m-am tratat la Boghiş”. Şi, deşi nu-şi va mai petrece concediul în Maldive, locul în care s-a aflat de Revelion, şi nici la Mamaia, unde obişnuia să meargă vara, Udrea nu va duce lipsă de lux nici la Boghiş.
Aici, sunt atât hoteluri, cât şi pensiuni de patru stele, piscine luxoase, palmieri, astfel încât politiciana să nu ducă dorul imaginilor exotice.
Apa termală de la Boghiș, bună pentru reumatism
Stațiunea cu apă termală Băile Boghiș este situată în județul Sălaj. Potrivit Ministerului Sănătății, apa termală de aici este recomandată pentru tratarea următoarelor afecţiuni: reumatisme degenerative cronice – spondiloză cervicală, dorsală şi lombară; artroze şi poliartroze; reumatismale abarticulare – tendomioze; periartrită scapulohumerală; neurologice periferice – pareze uşoare şi sechele minore după poliomielită; post traumatice – stări după operaţii pe mușchi, articulaţii şi oase, stări după entorse, luxaţii şi fracturi; ginecologice – insuficienţă ovariană, cervicite cronice, boli de nutriţie şi metabolism, boli dermatologice.