Adolescent de 17 ani din Iași, condamnat pentru uciderea unui pădurar. Ce sume urișe trebuie să achite rudelor victimei

condamnare jpeg
foto: shutterstock.com

╚śapte ani trebuie s─â stea un minor de 17 ani internat ├«ntr-un centru de deten╚Ťie, dup─â ce a a ucis un p─âdurar. Ionu╚Ť Iosub a fost pedepsit de judec─âtorii ie╚Öeni ╚Öi cu achitarea unor daune uria╚Öe c─âtre rudele victimei.

Judec─âtorii din cadrul Tribunalului Ia╚Öi l-au condamnat pe Ionu╚Ť Iosub la o internare de 7 ani ├«ntr-un centru de deten╚Ťie, pentru omor. Adolescentul de 17 ani este acuzat c─â a ucis un p─âdurar cu o secure, scrie bzi.ro. De asemenea, minorul este obligat, ├«mpreun─â cu p─ârin╚Ťii s─âi, la plata unor desp─âgubiri ├«n valoare total─â de 120.000 de euro, drept daune morale, ╚Öi 57.600 de lei, daune materiale. Sentin╚Ťa nu e definitiv─â, ea poate fi contestat─â.

P─âdurarul a fost ucis cu o secure

Crima a fost comis─â ├«n seara zilei de 12 septembrie 2019, c├ónd t├ón─ârul a mers ├«n P─âdurea ÔÇ×Todo╚ÖoaiaÔÇŁ, din localitatea Sire╚Ťel. ├Än timpul zilei, b─âiatul dobor├óse un paltin de 6,5 metri ╚Öi a a╚Öteptat l─âsarea serii pentru a duce arborele acas─â. C├ónd a vrut s─â ia copacul, Ionu╚Ť Iosub a fost surprins de p─âdurarul R─âducu G., ├«n v├órst─â de 50 de ani. Pentru c─â s-a opus furtului, acesta a fost lovit brutal cu securea, ├«n cap. R─ânile au fost cumplite, p─âdurarul murind ├«n scurt timp. 

Care a fost motivul crimei     

Descoperirea macabr─â a fost f─âcut─â de un coleg al p─âdurarului, care l-a g─âsit la marginea p─âdurii respective. ├Än urma anchetei, procurorii au ajuns la Ionu╚Ť Iosub. ÔÇ×Prin prisma tuturor probelor administrate din cauz─â, s-a dedus inten╚Ťia inculpatului minor, care a fost aceea de a suprima via╚Ťa victimei, pentru a ascunde inten╚Ťia de a sustrage copacul t─âiat ╚Öi preg─âtitÔÇŁ, au afirmat reprezentan╚Ťii Parchetului de pe l├óng─â Tribunalul Ia╚Öi. Oamenii legii au ad─âugat c─â Ionu╚Ť Iosub a avut o atitudine oscilant─â ├«n timpul anchetei. 

Cite╚Öte ╚Öi: 

P─âdurar, g─âsit ├«mpu┼čcat ├«ntr-o r├óp─â

La o zi dup─â crima din Maramure╚Ö, un alt p─âdurar a fost b─âtut ╚Öi amenin╚Ťat cu moartea!

charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png