Ai doar diploma de liceu și vrei să te angajezi? Iată unde poți câștiga 5.500 de euro pe lună

Având în vedere că ne aflăm într-o perioadă în care prețurile cresc într-un ritm amețitor, din ce în ce mai mulți români sunt tentați să își schimbe job-ul, în speranța unui trai mai bun.

Jobul se adresează tinerilor care vor să emigreze în Austria / sursa FOTO: Pixabay
Jobul se adresează tinerilor care vor să emigreze în Austria / sursa FOTO: Pixabay

Deși majoritatea salariilor abia mai fac față cheltuielilor de zi cu zi, o companie oferă viitorilor angajați un salariu de 5500 de euro pe lună, iar acest lucru este posibil doar dacă ai diploma care să ateste finalizarea studiilor liceale.

Cei care intenționează să aplice la acest job, trebuie să știe că viitorii angajați trebuie să aibă vârste cuprinse între 17 și 26 de ani. Tinerii care vor ajunge să lucreze în acest loc, vor avea parte și de un training gratuit din partea firmei.

„Căutăm tineri de vârsta ideală între 17 și 26 de ani, cu diplomă de liceu, care au o bună conștientizare spațială, le place să lucreze în echipă și sunt rezistenți la stres. Condiția prealabilă pentru admitere este parcurgerea unui proces de selecție în mai multe etape cu un centru de evaluare finală și un certificat medical de zbor pozitiv”, se arată în anunț.

Locul de muncă este în Austria

Din păcate pentru cei care își făceau speranțe, locul de muncă nu este în România, ci în Austria. Angajatorul, Austro Control, are nevoie de forță de muncă pentru postul de controlor de trafic aerian.

Candidații vor primi informațiile cu privire la felul în care funcționează procesul de selecție și pregătire, dar și alte detalii tehnice, pe 20 aprilie, adică în doar două zile.

Ziua de recrutare începe sâmbătă la ora 10 și durează până la ora 17, locația este la Schnirchgasse 17 în Vienna-Landstraße (stația U3 Erdberg, ieșirea Thomas-Klestil-Platz/Schnirchgasse)”, mai specifică anunțul.

Austro Control este furnizorul de servicii de navigație aeriană care controlează spațiul aerian austriac. Locația și jurisdicția sa este Viena, birourile fizice fiind în capitala Austriei. Austro Control este membru al Civil Air Navigation Services Organisation.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net