Al Di Meola, duet-surpriză cu un artist român, în spectacolul de revenire după infarctul din România

Al Di Meola, duet-eveniment cu Ovidiu Lipan Țăndărică la Sala Palatului din București!

Celebrul chitarist american revine în România în data de 3 iunie, pentru un nou concert, la mai bine de jumătate de an de când a fost nevoit să întrerupă un spectacol la Arenele Romane în urma unui infarct. Meola a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni în jurul miezului nopții, iar medicii români i-au montat 4 stenturi la inimă și a părăsit țara într-o stare de sănătate bună.

Concertul programat luni, 3 iunie, va fi marcat de două momente speciale, unul fiind un tribut adus medicilor care i-au salvat viața la finalul anului trecut, iar cel de-al doilea îl reprezintă un duet pe care îl pregătește de ceva vreme împreună cu prietenul Ovidiu Lipan Țăndărică. Cei doi s-au împrietenit după infarctul cântărețului american de la finalul anului trecut și caută cea mai bună variantă pentru a urca împreună pe scena Sălii Palatului în data de 3 iunie.

Al Di Meola va urca pe scena de la Sala Palatului

Al Di Meola este unul din cei mai importanți chitariști ai lumii, în timp ce Țăndărică este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul din cei mai talentați toboșari. Dealtfel, Al Di Meola nu e la prima colaborare, acesta urcând de-a lungul anilor pe aceeași scenă și cu alți artiști, precum Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Santana și John McLaughlin.

„An Evening of Acoustic Guitar” face parte din seria de spectacole „Legende în concert” care i-a adus în România pe Chris Norman, Ricchi E Poveri sau Richard Clayderman. Biletele pentru recitalul Al Di Meola din 3 iunie s-au pus în vânzare pe bilet.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Statiunea Saturn jpg
image
image
image
image
image
image
oras pixabay jpg
coada soricelului
Printesa diana bijuterii Profimedia jpg
cos gunoi adobe jpg
image png
Slapi Australia plaja FOTO Shutterstock
hibrid heleniu1 jpg
guma mestecat istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net