Care este cel mai bine vândut parfum din istorie. Multe femei îi detestă mirosul prea puternic

Parfumurile au fost dintotdeauna arta subtilă care ne provoacă amintiri, emoții, dar ne pot caracteriza și personalitatea. Ei bine, există anumite parfumuri care au trecut testul timpului și au rămas în topul celor mai adorate parfumuri din lume.

parfum pixabay jpg

Coco Chanel No. 5, pe locul 1 în topul celor mai apreciate parfumuri din istorie

Anumite parfumuri de brand au reușit să își păstreze popularitatea și să surprindă prin calitatea și originalitatea lor. Ei bine, Chanel No. 5 s-a dovedit a fi pe locul 1 în topul celor mai apreciate parfumuri din lume, scrie parfumeria.ro. Acesta a fost creat de Gabrielle „Coco” Chanel și Ernest Beaux, care l-au lansat în anul 1921. Produsul franțuzesc se remarcă prin notele sale de trandafir, iasomie și mosc alb și oferă un aer de feminitate și eleganță.

Guerlain Shalimar și Dior J’adore, parfumurile care au făcut furori de-a lungul timpului

Pe locul doi, în topul celor mai bine vândute parfumuri din toate timpurile se află Guerlain Shalimar. Acesta este un parfum exotic și seducător, lansat în 1925. Produsul a fost inspirat de grădinile din Shalimar, India, iar notele sale de vanilie, bergamotă și iris oferă un aer de senzualitate, putere și rafinament.

Dior J’adore este imposibil să nu rămână în memoria celor care îi simt mirosul. Este unul dintre cele mai apreciate parfumuri de damă din istorie. A fost creat în anul 1999 de către Calice Becker, care a reușit să îmbine perfect notele florale de portocal, trandafir, iasomie și ylang-ylang. J’adore emană eleganță, inovație și feminitate.

Creed Aventus și La Vie Est Belle, parfumurile care au impresionat bărbații și femeile

Creed Aventus este, de asemenea, un parfum de bărbați care și-a câștigat rapid locul în topul celor mai apreciate parfumuri din lume. Acesta a fost lansat în 2010 și se remarcă prin notele fructate de ananas, măr, bergamotă, dar și prin aromele florale de paciuli și mosc. Aventus emană carismă, putere și masculinitate.

Pe locul 5 se află La Vie Est Belle de la Lancome. Acest parfum a făcut furori în rândul multor femei. Lansat în 2012, produsul franțuzesc transmite frumusețe și energie prin notele sale de pere, iasomie, vanilie și trandafir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net