Alertă alimentară în România. Un produs Kaufland este retras de la rafturi, sub suspicuinea contaminării cu Salmonella

Ultima actualizare:

În urma descoperirii unei posibile contaminări cu Salmonella în produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g, Kaufland a decis să retragă de la comercializare toate loturile acestui produs.

Conform anunțului publicat pe site-ul ANSVSA / foto: arhiva
Conform anunțului publicat pe site-ul ANSVSA / foto: arhiva

Măsura a fost luată în colaborare cu producătorul AB World Foods UK și importatorul pentru România, Parmafood Group Distribution SRL, în scopul protejării sănătății consumatorilor.

Potrivit comunicatului emis de AB World Foods LTD UK și Parmafood Group Distribution SRL, retragerea produsului Pasta Tahini Al’Fez se datorează suspiciunii de prezență a bacteriei Salmonella.

Această decizie a fost luată în conformitate cu standardele stricte de siguranță alimentară, pentru a minimiza orice potențial pericol pentru sănătatea consumatorilor.

Companiile implicate își exprimă regretul față de eventualele neplăceri cauzate și asigură publicul că au reacționat prompt și eficient în fața acestei situații.

Conform anunțului publicat pe site-ul ANSVSA, rechemarea vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al’Fez 160g, iar alte produse comercializate de Parmafood Group Distribution SRL sau produse de la AB World Foods LTD UK nu sunt afectate și pot fi consumate în siguranță.

Clienții care au cumpărat produsul sunt sfătuiți să-l returneze

Acesta este produsul retras de Kaufland
Acesta este produsul retras de Kaufland

Pentru consumatorii care au achiziționat Pasta Tahini Al’Fez 160g cu datele de identificare relevante, se recomandă returnarea produsului la magazinul de unde a fost cumpărat pentru a primi rambursarea sau înlocuirea acestuia.

„Clienții care au achiziționat produsele cu datele de identificare de mai sus, sunt rugați sa returneze produsul la magazinul de unde l-au cumpărat.

Această rechemare vizează exclusiv produsul Pasta Tahini Al`Fez 160g.

Alte produse vândute de Parmafood Group Distribution SRL, inclusiv alte produse de la producătorul AB World Foods LTD UK nu sunt afectate de această rechemare”, se arată în comunicat.

Salmonella este o bacterie care poate provoca simptome severe de intoxicație alimentară, cum ar fi febră, dureri abdominale, diaree și vărsături. În cazul în care există suspiciuni cu privire la consumul de produse afectate, este recomandat să se consulte imediat un medic pentru evaluare și tratament corespunzător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net