Amenințare cu bombă la Liceul Catolic din Timișoara

O amenințare cu bombă a avut loc, miercuri dimineață, la Liceul Catolic din Timișoara, iar anunțul a pus pe jar autoritățile cu atât mai mult cu cât unitatea de învățământ se află în imediata apropiere a Spitalului de Copii. 

image

Un apel la 112 a anunțat că în incinta Liceului catolic din Timișoara este amplasat un dispozitiv exploziv, scrie opiniatimisoarei. La fața locului au ajuns de urgență autoritățile - polițiști, jandarmi, geniști - care au evacuat elevii și au împrejmuit zona. 

Traficul rutier de pe bulevardul din zonă a fost restricționat, iar șoferii au fost sfătuiți să circule pe rute ocolitoare. 

În cele din urmă, autoritățile au stabilit că nu există nici un pericol, anunțul fiind unul fals. Acum, poliția încearcă să afle cine a sunat la numărul de urgență. 

„Polițiștii timișoreni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un liceu din Timișoara, s-ar afla o bombă. A fost evacuat personalul din liceu, iar polițiștii Secției 1 Timișoara, împreuna cu pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, efectuează verificări, pentru a stabili dacă se confirmă cele sesizate. De asemenea, la fața locului se află și un echipaj ISU Banat”, transmite IPJ Timis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net