Anchetă după ce un pacient ar fi căzut de la fereastra spitalului

Ultima actualizare:

O bucureşteancă a dat în judecată Spitalul Victor Babeş din Capitală după ce soţul ei ar fi căzut de la înălţime din salonul în care era internat. Tragedia a avut loc pe data de 13 septembrie, dar femeia nu ştie nici în prezent cum a  fost posibil ca soţul ei, internat la Terapie Intensivă, să cadă pe geam.

Conducerea Spitalului Victor Babeș  e acuzată de familia unui bolnav  care a fost internat la ATI
Conducerea Spitalului Victor Babeș e acuzată de familia unui bolnav care a fost internat la ATI

Maria Boboc (72 de ani), soţia victimei, a povestit pentru Click! firul evenimentelor. La sfârşitul lunii august, soţul ei în vârstă de 74 de ani a suferit un puseu de tensiune. A ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca unde i s-au făcut mai multe investigaţii.

Vezi și: Tragedie la o secție ATI din România! Cinci pacienţi au fost ucişi de bacterii în spital

„Nu i-au găsit nimic după toate investigaţiile. Am fost sunaţi să îl luăm de la spital. Peste noapte a făcut febră 40. L-am tratat acasă, febra i-a scăzut şi începuse să se simtă mai bine, dar pe data de 3 septembrie starea lui s-a înrăutăţit brusc şi am ajuns cu soţul meu din nou la Floreasca.

Au decis după alt set de investigaţii să îi facă o puncţie lombară, iar analiza a fost trimisă la Spitalul Cantacuzino”, ne-a povestit Maria Boboc.

Analiza a indicat că Lucian Boboc avea virusul West Nile, iar de la Floreasca a fost deîndată transferat la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş, direct la Terapie Intensivă. 

Poate te interesează: Ironia sorții! Ce s-a întâmplat după ce și-a ascuns mama moartă în pădure ca să îi poată lua pensia

Bărbatul, infectat cu virusul West Nile

„Abia pe data de 12 am putut să îl văd, am stat de vorbă cu el, era slăbit, dar mai bine. A doua zi, pe data de 13 septembrie, o doamnă doctor m-a sunat să îmi spună că soţul meu a căzut, s-a lovit la cap şi a fost transferat la Spitalul Pantelimon. Am ajuns într-un suflet la Pantelimon unde am aflat că soţul meu deja murise”, ne-a povestit soţia îndurerată.

Femeia nu ştie cum a fost posibil ca soţul ei să cadă, nici nu ştie dacă a căzut din pat pe jos sau de la geam, dar la Pantelimon i-au spus că a fost vorba despre o căzătură de la o înălţime de cel puţin 4 metri.

Spitalul Victor Babes
Spitalul Victor Babes

În ciuda bolii care o macină şi pe ea, recent a fost operată de cancer ovarian, femeia nu se lasă şi vrea să afle ce s-a întâmplat cu soţul ei. Avocatul Adrian Cuculis o va reprezenta în instanţă. 

„Cazul e dubios şi este investigat sub aspectul uciderii din culpă. Pacientul a fost transferat la Spitalul Pantelimon pentru că, după căzătură, avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, au spus cei de la Victor Babeş. Nu ştie nimeni cum a putut să cadă. Am preluat dosarul. Căutam martori”, ne-a precizat avocatul. 

Contactaţi telefonic de reporterii Click!, reprezentanţii Spitalului Victor Babeş ne-au comunicat că vor răspunde întrebărilor noastre în termen de 30 de zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net