Anunțul momentului de la WizzAir. Se reiau zborurile către o destinație iubită de toți românii

Cei de la Wizz Air au anunțat că vor relua zborurile către Chișinău, începând cu data de 14 decembrie! Astfel, capitala Moldovei va reveni pe harta aeriană, primind zboruri din cele mai importante și aglomerate aeroporturi din lume, cum ar fi Roma Fiumicino, Milano Malpensa și Luton.

Zborurile spre Chișinău revin din 14 decembrie / foto: Wizz Air
Zborurile spre Chișinău revin din 14 decembrie / foto: Wizz Air

Cei de la Wizz Air vor relua zborurile către Chișinău, începând cu data de 14 decembrie, iar prețul biletelor pornește de la o sumă extrem de convenabilă, de numai 20 de euro! Chiar Premierul Republicii Moldova, Dorin Recean, a vorbit despre acest subiect, pe pagina sa de Facebook!

Astfel, capitala Moldovei va reveni pe harta aeriană, primind zboruri din cele mai importante și aglomerate aeroporturi din lume, cum ar fi Roma Fiumicino, Milano Malpensa și Luton. Pe data de 14 martie 2023, cei de la Wizz Air suspendaseră cursele de pe aeroportul din Chișinău, considerând că spațiul aerian al țării nu este sigur, potrivit celor de la g4media.ro.

„Compania low-cost a anunțat că, începând cu luna decembrie, va opera curse pe direcția Chișinău – Roma, Chișinău – Milano și Chișinău-Londra. Revenirea Wizz Air în Moldova este un rezultat al eforturilor noastre constante de a asigura noi conexiuni internaționale pentru toți cetățenii noștri și de a stimula dezvoltarea economică”, a scris Premierul Moldovei, Dorin Recean, pe pagina sa de Facebook.

Wizz Air va zbura din nou spre Chișinău

Biletele deja sunt disponibile pe site-ul companiei, iar în fiecare săptămână vor fi 3 curse de la aeroportul Londra Luton (în fiecare marți, joi și sâmbătă), cât și 2 curse de la Milano Malpensa și Roma Fiumicino (în fiecare zi de joi și duminică).

„Republica Moldova este o destinație sigură și atractivă. Doar în ultimele 2 luni, pe Aeroportul Internațional Chișinău au început să opereze noi companii aeriene cu curse noi spre Tel-Aviv, Atena și Baku. De asemenea, companiile care deja activează și pe piața avia moldovenească și-au suplinit zborurile și oferă prețuri din ce în ce mai avantajoase pentru pasageri”, a mai scris Premierul Moldovei, Dorin Recean, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
rome 5778178 1280 jpg
Rupert Murdoch profimedia 0377486182 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
campion mondial degustare jpg
camasa romaneasca louis vuitton jpg
masouleh colaj captura video jpg
animale shutterstock jpg
motorina freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net