Arestări în cazul taximetristului român ucis în Londra. Patru adolescenți au ajuns după gratii

Ultima actualizare:

    Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro
Gabriel Bringye trăia în Marea Britanie de 13 aniFoto: adevarul.ro

Doi adolescenţi în vârstă de 15 ani, unul de 16 ani şi un altul de 17 ani sunt anchetaţi în stare de arest preventive în cazul taximetristului român înjunghiat mortal în Londra. La prinderea atacatorilor au contribuit şi ultimele cuvinte ale victimei care, după atac, înainte să-şi piardă cunoştinţa, a sunat la numărul de urgenţă reuşind să şoptească: ”Patru persoane”.

Trei din cei patru adolescenţi au fost reținuți la câteva zile după tragedie. Primul a fost un adolescent în vârstă de 15 ani, acuzat de omor, dar şi de un jaf pe care l-ar fi comis într-o staţie de metrou, urmat de alţi doi tineri, de 15 respectiv 17 ani. ”A fost o ambuscadă”, a explicat procurorul în timpul procesului în care cei patru au fost arestaţi preventiv, potrivit publicaţiei thesun.co.uk, citată de adevarul.ro.

Cea din urmă arestare s-a făcut săptămâna trecută, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 16 ani. Cei patru vor fi prezentaţi în faţa judecătorului în luna mai. 

Cuvintele ”patru persoane” ale taximetristului român au fost singurele rostite de orădeanul Gabriel Bringye (37 ani) în timpul convorbirii cu dispecerul care preluase apelul. Paramedicii l-au găsit în stare de inconştienţă şi nu au reușit să-l mai salveze, în ciuda eforturilor depuse. Gabriel Bringye lucra în Londra și a fost ucis în seara de 17 februarie, în Tottenham, nordul Londrei, în faţa unei şcoli unde a fost solicitat de un client prin aplicaţia mobilă Bolt. Victima a fost găsită de un şofer de autobuz, care a sunat imediat la numărul de urgenţă. 

Citește și: 

Taximetrist român înjunghiat mortal în Londra. Bărbatul muncea de 13 ani în Marea Britanie și urma să se căsătorească

Criminalul taximetristului român, ucis la Londra, e un puști de 15 ani

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net