Asalt al mascaților după un scandal de violență domestică și sechestrare de persoane în București

Scene desprinse din filme în sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat de 46 de ani din București și-a bătut iubita de 33 de ani și a dat-o afară din casă, baricadându-se în locuință cu doi gemeni de 4 luni. Mascații au luat cu asalt casa după ce negocierile cu suspectul, desfășurate pe parcursul mai multor ore nu au avut efect.

Intervenție în forță a mascaților de la Poliția Capitalei
Mascații Poliției Capitalei au intrat în forță și au imobilizat suspectul. Captură observatornews.ro

Alarma a fost dată de mama bebelușilor după ce bărbatul beat a intrat peste ea în casă și a luat-o la bătaie. Pentru că iubitul ei era prea agresiv, femeia a sunat la 112 dar suspectul a dat-o afară din casă și s-a închis în apartament cu bebelușii.

Speriată că acesta ar putea face rău copiilor, ea a cerut insistent intervenția în forță a mascaților, dar lucrurile au durat câteva zeci de minute pentru ca să se acționeze ca la carte, adică să fie lăsați negociatorii să încerce predarea suspectului.

Ce spune Poliția Capitalei despre scandal

 ”La data de 1 mai 2024, Poliţia Capitalei - Secţia 17 a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, iar ulterior a fost alungată din imobilul în care locuiesc, situat în Sectorul 5. De asemenea, aceasta a precizat că în apartament se aflau cei doi copii ai lor, gemeni, în vârstă de 4 luni”, a transmis printr-un comunicat remis news.ro, Poliţia Capitalei. 

Mascații au luat cu asalt apartamentul 

”A fost iniţiată procedura de negociere, însă bărbatul în cauză a refuzat dialogul. Ulterior echipa de asalt a pătruns în forţă în apartament, iar în urma activităţilor specifice, bărbatul a fost imobilizat de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind îndepărtaţi cei doi copii de orice pericol”, au explicat reprezentanții Polițiai Capitalei cum au rezolvat cazul.

Instituţia a precizat că minorii se află în siguranţă şi au fost preluaţi de către mama lor. În urma intervenţiei nu au rezultat victime, bărbatul fiind condus la sediul Secţiei 17 Poliţie unde este anchetat și a fost reținut pentru 24 de ore și a fost emis un Ordin de Protecție. Suspectul va fi prezentat magistraților pentru a fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net