Doi copii din Buzău, sechestrați, puși să muncească cu forța și bătuți cu bestialitate

Caz de o cruzime greu de imaginat în Căldărăști, județul Buzău. Doi copii minori au fost sechestrați, puși să muncească cu forța și bătuți până la sânge de către fostul iubit al surorii lor. 

Minorii au fost sechestrați și bătuți cu bestialitate
Minorii au fost sechestrați și bătuți cu bestialitate

Agresorul și un amic de-al său i-au forțat pe băieți să urce în căruță și să-i ducă la cules coceni. Fratele cel mare spune că, după ce a primit pumni și bice pe spate, a reușit să sară din căruță și să se ascundă în zona stației CFR. Din păcate, ceilalți doi frați nu au fost la fel de norocoși. 

Frații mai mici ai lui Daniel au fost duși însă cu forța la gospodăria fostului lor cumnat, din satul Căldărăști, unde au fost puși să încarce gunoi de grajd într-o căruță, în bătaie de joc. Între timp, agresorul, tatăl său și amicul din sat se cinsteau și ascultau manele. Periodic, copiii erau închiși într-o anexă și bătuți.

Copiii au fost salvați de către fratele mai mic al agresorului

Victimele au avut noroc cu fratele mai mic al agresorului, care când a ajuns acasă de la serviciu și a observat dezastrul din gospodărie nu a stat prea mult pe gânduri și a sunat la 112. 

„În data de 28 septembrie, în jurul orei 22.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că doi minori, de 13 şi 16 ani, din Pogoanele, sunt ţinuţi împotriva voinţei lor într-un imobil din Căldărăşti şi sunt agresaţi, de către doi localnici. În urma apelului, a fost constituită de îndată echipa operativă, care s-a deplasat de urgenţă la locaţia indicată de apelant. (...) Poliţiştii au pătruns în imobil, unde au depistat în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani şi doi minori, de 13 şi 16 ani, toţi din Căldărăşti”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău.

Sursă foto: Iulian Bunilă 

Citește mai multe despre minorii sechestrați pe Adevărul 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
infidelitate jpeg
cub Daniel Onoriu png
loredana groza si sotul 7 webp
cub mașina moș craciun png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif