Atac cu topoarele la Cetate! Caprele lui Dinescu au intrat pe mo╚Öia lui Ne╚Ťoiu

17 ianuarie 2022

Scandal mare duminic─â, 16 ianuarie, la Cetatea lui Mircea Dinescu, de la malul Dun─ârii! Ciucurel, omul care are ├«n grij─â 200 de capre pe mo╚Öia lui Dinescu, a ajuns cu ele pe proprietatea vecin─â a lui Gigi Ne╚Ťoiu! S-a ajuns la amenin╚Ť─âri ╚Öi b─ât─âi cu topoare, ca-n filme! Jurnalistul a oferit primele declara╚Ťii pentru Click! despre ce s-a ├«nt├ómplat cu adev─ârat.

image
Mircea Dinescu are probleme cu angaja╚Ťii, la Cetate Sursa: Facebook

Mircea Dinescu a primit duminic─â, 16 ianuarie, un telefon disperat de la angajatul s─âu, Sebastian R─âducan, zis Ciucurel, care s-a pl├óns c─â a fost agresat de oamenii de paz─â de pe proprietarea vecin─â a lui Gigi Ne╚Ťoiu.

ÔÇ×M-a sunat pl├óng├ónd s─âracul!ÔÇŁ

Angajatul lui Mircea Dinescu, care are ├«n grij─â 200 de capre, a intrat s─â le pasc─â ├«n via lui Gigi Ne╚Ťoiu. Conform celor povestite de Ciucurel, acesta ar fi fost luat la b─âtaie cu b├ótele de paznicii lui Gigi Ne╚Ťoiu.

ÔÇ×Nu ╚Ötiu cum a c─âzut Ciucurel la mijloc, s─âracul, ca ├«n Caragiale a╚Öa...A trecut ╚Öi el cu caprele lui pe la vie la Ne╚Ťoiu ╚Öi paznicii acestuia au t─âb─âr├ót cu b├ótele p el. M-a sunat pl├óng├ónd s─âracul c─â l-au b─âtut cu b├ótele. I-am dat imediat telfon lui fi-su s─â-l duca la spital. E ridicol ce s-a ├«nt├ómplat! Ne╚Ťoiu habar n-avea. El e plecat ├«n cea mai bogat─â ╚Ťar─â. Probabil c─â l-au sunat paznicii lui, care de team─â c─â ├«╚Öi ia Ciucurel certificat medical, l-au alertat!ÔÇŁ , a declarat Mircea Dinescu, pentru Click!.

stanga
dreapta
ciucurel capre JPG
ciucurel jpg
masina scandal jpg
paznic netoiu jpg
cetate jpg

Fiul angajatului lui Mircea Dinescu a fost cel care s-a dus s─â-╚Öi scape tat─âl din ghearele paznicilor lui Gigi Ne╚Ťoiu. A luat cu el ╚Öi un topor. La fa╚Ťa locului, s-a creat o alterca╚Ťie, iar fiul lui Ciucurel le-a spart geamul la ma╚Öin─â angaja╚Ťilor lui Gigi Ne╚Ťoiu.

ÔÇ×Eu, c├ónd l-am anun╚Ťat pe b─âiatul lui Ciucurel s─â mearg─â s─â-l ia pe ta-su s─â-l duc─â la spital, omul s-a speriat ╚Öi a f─âcut grae╚Öeala c─â a luat un topor cu el. S-a dus acolo ╚Öi le-a spart geamul de la ma╚Öin─â. Asta e! Suntem ├«n Rom├ónia, unde totul e ca-n Caragiale. C─âdem ├«n ridicol! Cel mai suav om de la Cetate, are ╚Öi el 200 de capre ├«n grij─â! E de r├ósu-curcilor! Ciucurel e un om bl├óndÔÇŁ, ne-a mai spus Mircea Dinescu!

Poli╚Ťia a deschis dosar penal!

Duminic─â 16 ianuarie, a fost scandal mare la mo╚Öia lui Gigi Ne╚Ťoiu, din localitatea Cetate. Sebastian R─âducan, paznicul caprelor lui Mircea Dinescu, a intrat ├«n via proprietate a lui Gigi Ne╚Ťoiu.

ÔÇ×Era cu caprele ├«n via domnului Ne┼úoiu. I s-a spus s─â nu mai vin─â cu animalele pe acolo, dar nu a ├«n┼úeles. I-am spus s─â plece, a plecat ┼či dup─â c├óteva minute a venit fiul b─ârbatului cu un topor ┼či a vrut s─â m─â omoare. A vrut s─â-mi dea ├«n cap, dar m-am ferit ┼či m-a lovit ├«n m├ón─â, apoi a spart geamul ma┼činii cu toporul. Zicea c─â l-am b─âtut pe taic─â-s─âu, dar nu e adev─ârat, ne-am ├«mpins reciproc, nu l-am lovit", a povestit Adrian Cotereanu, unul dintre paznicii lui Gigi Ne╚Ťoiu, pentru adev─ârul.ro.

Fiul paznicului lui Mircea Dinescu a venit cu un topor ╚Öi a spart geamul de la ma╚Öina paznicilor lui Gigi Ne╚Ťoiu. A fost altertat─â ╚Öi poli╚Ťia, care s-a deplasat la fa╚Ťa locului. Potrivit autorit─â╚Ťilor din cadrul IPJ Dolj, scandalul a fost ├«ns─â aplanat. S-a deschis un dosar penal pentru infrac┼úiuni de lovire sau alte violen┼úe, amenin┼úare ┼či distrugere, iar cercet─ârile continu─â pentru stabilirea vinova╚Ťilor, anun╚Ť─â adev─ârul.ro.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
carla s dreams bobonete 2 PNG
survivor2 png
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
iumor jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg
4 printul andrew profimedia 0652894124 jpg jpeg
ioan niculae jpeg