Atac cu topoarele la Cetate! Caprele lui Dinescu au intrat pe moșia lui Nețoiu

Ultima actualizare:

Scandal mare duminică, 16 ianuarie, la Cetatea lui Mircea Dinescu, de la malul Dunării! Ciucurel, omul care are în grijă 200 de capre pe moșia lui Dinescu, a ajuns cu ele pe proprietatea vecină a lui Gigi Nețoiu! S-a ajuns la amenințări și bătăi cu topoare, ca-n filme! Jurnalistul a oferit primele declarații pentru Click! despre ce s-a întâmplat cu adevărat.

Mircea Dinescu are probleme cu angajații, la Cetate Sursa: Facebook
Mircea Dinescu are probleme cu angajații, la Cetate Sursa: Facebook

Mircea Dinescu a primit duminică, 16 ianuarie, un telefon disperat de la angajatul său, Sebastian Răducan, zis Ciucurel, care s-a plâns că a fost agresat de oamenii de pază de pe proprietarea vecină a lui Gigi Nețoiu.

„M-a sunat plângând săracul!”

Angajatul lui Mircea Dinescu, care are în grijă 200 de capre, a intrat să le pască în via lui Gigi Nețoiu. Conform celor povestite de Ciucurel, acesta ar fi fost luat la bătaie cu bâtele de paznicii lui Gigi Nețoiu.

Nu știu cum a căzut Ciucurel la mijloc, săracul, ca în Caragiale așa...A trecut și el cu caprele lui pe la vie la Nețoiu și paznicii acestuia au tăbărât cu bâtele p el. M-a sunat plângând săracul că l-au bătut cu bâtele. I-am dat imediat telfon lui fi-su să-l duca la spital. E ridicol ce s-a întâmplat! Nețoiu habar n-avea. El e plecat în cea mai bogată țară. Probabil că l-au sunat paznicii lui, care de teamă că își ia Ciucurel certificat medical, l-au alertat!” , a declarat Mircea Dinescu, pentru Click!.

Fiul angajatului lui Mircea Dinescu a fost cel care s-a dus să-și scape tatăl din ghearele paznicilor lui Gigi Nețoiu. A luat cu el și un topor. La fața locului, s-a creat o altercație, iar fiul lui Ciucurel le-a spart geamul la mașină angajaților lui Gigi Nețoiu.

„Eu, când l-am anunțat pe băiatul lui Ciucurel să meargă să-l ia pe ta-su să-l ducă la spital, omul s-a speriat și a făcut graeșeala că a luat un topor cu el. S-a dus acolo și le-a spart geamul de la mașină. Asta e! Suntem în România, unde totul e ca-n Caragiale. Cădem în ridicol! Cel mai suav om de la Cetate, are și el 200 de capre în grijă! E de râsu-curcilor! Ciucurel e un om blând”, ne-a mai spus Mircea Dinescu!

Poliția a deschis dosar penal!

Duminică 16 ianuarie, a fost scandal mare la moșia lui Gigi Nețoiu, din localitatea Cetate. Sebastian Răducan, paznicul caprelor lui Mircea Dinescu, a intrat în via proprietate a lui Gigi Nețoiu.

Era cu caprele în via domnului Neţoiu. I s-a spus să nu mai vină cu animalele pe acolo, dar nu a înţeles. I-am spus să plece, a plecat şi după câteva minute a venit fiul bărbatului cu un topor şi a vrut să mă omoare. A vrut să-mi dea în cap, dar m-am ferit şi m-a lovit în mână, apoi a spart geamul maşinii cu toporul. Zicea că l-am bătut pe taică-său, dar nu e adevărat, ne-am împins reciproc, nu l-am lovit", a povestit Adrian Cotereanu, unul dintre paznicii lui Gigi Nețoiu, pentru adevărul.ro.

Fiul paznicului lui Mircea Dinescu a venit cu un topor și a spart geamul de la mașina paznicilor lui Gigi Nețoiu. A fost altertată și poliția, care s-a deplasat la fața locului. Potrivit autorităților din cadrul IPJ Dolj, scandalul a fost însă aplanat. S-a deschis un dosar penal pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere, iar cercetările continuă pentru stabilirea vinovaților, anunță adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net