Scandal cu topoare între angajații lui Mircea Dinescu și Gigi Nețoiu: „Era să fie omorât. Poliţia nu face nimic. Sunt foarte periculoși"

Ultima actualizare:

Moșia lui Gigi Nețoiu, din localitatea Cetate, a fost luată cu asalt, duminică, de un individ cu un topor, paznic pe proprietatea lui Mircea Dinescu, potrivit adevărul.ro.

Sebastian Răducan, paznicul lui Mircea Dinescu. Sursa foto: Adevărul.ro
Sebastian Răducan, paznicul lui Mircea Dinescu. Sursa foto: Adevărul.ro

Scandal cu topoare între paznicii lui Mircea Dinescu și Gigi Nețoiu

Gigi Nețoiu a avut o surpriză extrem de neplăcută, după ce unul dintre paznicii lui Mircea Dinescu a intrat cu un topor, pe proprietatea sa și l-ar fi atacat pe unul dintre angajați. Incidentul a avut loc duminică, 16 ianuarie, iar unul dintre angajații de pe moșia lui Gigi Nețoiu acuză că paznicul lui Mircea Dinescu s-ar fi repezit asupra sa cu un topor.

„Era cu caprele în via domnului Neţoiu. I s-a spus să nu mai vină cu animalele pe acolo, dar nu a înţeles. I-am spus să plece, a plecat şi după câteva minute a venit fiul bărbatului cu un topor şi a vrut să mă omoare. A vrut să-mi dea în cap, dar m-am ferit şi m-a lovit în mână, apoi a spart geamul maşinii cu toporul. Zicea că l-am bătut pe taică-său, dar nu e adevărat, ne-am împins reciproc, nu l-am lovit", povesteşte Adrian Cotereanu, unul dintre paznici.

Adrian Cotereanu, paznicul Lui Gigi Neţoiu. Sursa foto: adevărul.ro
Adrian Cotereanu, paznicul Lui Gigi Neţoiu. Sursa foto: adevărul.ro

Întâmplarea s-ar fi petrecut cu totul altfel, potrivit spuselor paznicului lui Mircea Dinescu. „Eu sunt paznic pe moşia lui Mircea Dinescu. Toată lumea ştie că sunt om serios, gospodar, îmi văd de treabă. Pe mine mă lasă domnul Dinescu să-mi duc caprele în zona aia, dar nu am ştiut că domnul Dinescu a vândut via aia lui Gigi Neţoiu. Şi când m-au văzut acolo cu animalele, m-au luat la bătaie. Aveau un topor şi un ciomag. Doar unul dintre ei m-a lovit. Eu nu l-am atins. Sunt om credincios. Sunt şi mai în vârstă, nu puteam eu să mă pun cu ei, oameni tineri. Eu i-am spus copilului ce am păţit şi el s-a dus peste ei. Ăsta e adevărul. Neţoiu îşi pune oamenii să ne bată. Nu sunt primul pe care ei îl bat. Mai sunt oameni bătuţi în Cetate de ai lu' Neţoiu", a declarat, Sebastian Răducan, angajatul de pe proprietatea lui Mircea Dinescu, scrie adevărul.ro.

Gigi Nețoiu este de-a dreptul revoltat de întreaga situație și susține că încidentul a fost de fapt cauzat de un clan extrem de periculos. Fostul acționar Dinamo acuză poliția că nu ia măsurile necesare.

„Mi-au distrus maşina, un angajat era să fie omorât şi poliţia nu face nimic. Eu nu eram acolo, mi-au povestit că au anunţat poliţia, dar nu s-a luat nicio măsură. Este vorba de un clan, clanul lui Răducan. Acest clan de romi a omorât în 2019 un băiat de 25 de ani. Sunt foarte periculoşi şi poliţia stă, nu ştiu ce aşteaptă. I-au spus angajatului meu să se ducă la IML. Păi ce să se ducă la IML? Asta e soluţia? Să ia urgent măsuri, să nu se ajungă la tragedii. Dacă omul nu se ferea, era mort acum.", a declarat Gigi Neţoiu.

Potrivit autorităților din cadrul IPJ Dolj, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar scandalul a fost aplanat. S-a dechis un dosar penal pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere, iar cercetările continuă pentru stabilirea vinovaților.

„Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cetate au fost sesizaţi de un bărbat de 35 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că ar fi fost agresat de mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că, bărbatul de 35 de ani a surprins o turmă de caprine într-o cultură de viţa de vie, din extravilanul comunei Cetate. În urma unor discuţii contradictorii cu persoanele care însoţeau animalele, bărbatul ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă şi lovit cu un obiect contondent în zona braţului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate", se arată în comunicatul IPJ Dolj.

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net