Scandal cu topoare ├«ntre angaja╚Ťii lui Mircea Dinescu ╚Öi Gigi Ne╚Ťoiu: ÔÇ×Era s─â fie omor├ót. Poli┼úia nu face nimic. Sunt foarte periculo╚Öi"

17 ianuarie 2022

Mo╚Öia lui Gigi Ne╚Ťoiu, din localitatea Cetate, a fost luat─â cu asalt, duminic─â, de un individ cu un topor, paznic pe proprietatea lui Mircea Dinescu, potrivit adev─ârul.ro.

image
Sebastian R─âducan, paznicul lui Mircea Dinescu. Sursa foto: Adev─ârul.ro

Scandal cu topoare ├«ntre paznicii lui Mircea Dinescu ╚Öi Gigi Ne╚Ťoiu

Gigi Ne╚Ťoiu a avut o surpriz─â extrem de nepl─âcut─â, dup─â ce unul dintre paznicii lui Mircea Dinescu a intrat cu un topor, pe proprietatea sa ╚Öi l-ar fi atacat pe unul dintre angaja╚Ťi. Incidentul a avut loc duminic─â, 16 ianuarie, iar unul dintre angaja╚Ťii de pe mo╚Öia lui Gigi Ne╚Ťoiu acuz─â c─â paznicul lui Mircea Dinescu s-ar fi repezit asupra sa cu un topor.

ÔÇ×Era cu caprele ├«n via domnului Ne┼úoiu. I s-a spus s─â nu mai vin─â cu animalele pe acolo, dar nu a ├«n┼úeles. I-am spus s─â plece, a plecat ┼či dup─â c├óteva minute a venit fiul b─ârbatului cu un topor ┼či a vrut s─â m─â omoare. A vrut s─â-mi dea ├«n cap, dar m-am ferit ┼či m-a lovit ├«n m├ón─â, apoi a spart geamul ma┼činii cu toporul. Zicea c─â l-am b─âtut pe taic─â-s─âu, dar nu e adev─ârat, ne-am ├«mpins reciproc, nu l-am lovit", poveste┼čte Adrian Cotereanu, unul dintre paznici.

image
Adrian Cotereanu, paznicul Lui Gigi Neţoiu. Sursa foto: adevărul.ro

├Änt├ómplarea s-ar fi petrecut cu totul altfel, potrivit spuselor paznicului lui Mircea Dinescu. ÔÇ×Eu sunt paznic pe mo┼čia lui Mircea Dinescu. Toat─â lumea ┼čtie c─â sunt om serios, gospodar, ├«mi v─âd de treab─â. Pe mine m─â las─â domnul Dinescu s─â-mi duc caprele ├«n zona aia, dar nu am ┼čtiut c─â domnul Dinescu a v├óndut via aia lui Gigi Ne┼úoiu. ┼×i c├ónd m-au v─âzut acolo cu animalele, m-au luat la b─âtaie. Aveau un topor ┼či un ciomag. Doar unul dintre ei m-a lovit. Eu nu l-am atins. Sunt om credincios. Sunt ┼či mai ├«n v├órst─â, nu puteam eu s─â m─â pun cu ei, oameni tineri. Eu i-am spus copilului ce am p─â┼úit ┼či el s-a dus peste ei. ─ésta e adev─ârul. Ne┼úoiu ├«┼či pune oamenii s─â ne bat─â. Nu sunt primul pe care ei ├«l bat. Mai sunt oameni b─âtu┼úi ├«n Cetate de ai lu' Ne┼úoiu", a declarat, Sebastian R─âducan, angajatul de pe proprietatea lui Mircea Dinescu, scrie adev─ârul.ro.

Gigi Ne╚Ťoiu este de-a dreptul revoltat de ├«ntreaga situa╚Ťie ╚Öi sus╚Ťine c─â ├«ncidentul a fost de fapt cauzat de un clan extrem de periculos. Fostul ac╚Ťionar Dinamo acuz─â poli╚Ťia c─â nu ia m─âsurile necesare.

ÔÇ×Mi-au distrus ma┼čina, un angajat era s─â fie omor├ót ┼či poli┼úia nu face nimic. Eu nu eram acolo, mi-au povestit c─â au anun┼úat poli┼úia, dar nu s-a luat nicio m─âsur─â. Este vorba de un clan, clanul lui R─âducan. Acest clan de romi a omor├ót ├«n 2019 un b─âiat de 25 de ani. Sunt foarte periculo┼či ┼či poli┼úia st─â, nu ┼čtiu ce a┼čteapt─â. I-au spus angajatului meu s─â se duc─â la IML. P─âi ce s─â se duc─â la IML? Asta e solu┼úia? S─â ia urgent m─âsuri, s─â nu se ajung─â la tragedii. Dac─â omul nu se ferea, era mort acum.", a declarat Gigi Ne┼úoiu.

Potrivit autorit─â╚Ťilor din cadrul IPJ Dolj, poli╚Ťi╚Ötii s-au deplasat la fa╚Ťa locului, iar scandalul a fost aplanat. S-a dechis un dosar penal pentru infrac┼úiuni de lovire sau alte violen┼úe, amenin┼úare ┼či distrugere, iar cercet─ârile continu─â pentru stabilirea vinova╚Ťilor.

ÔÇ×Poli┼úi┼čtii Sec┼úiei 9 Poli┼úie Rural─â Cetate au fost sesiza┼úi de un b─ârbat de 35 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul c─â ar fi fost agresat de mai multe persoane. La fa┼úa locului s-au deplasat poli┼úi┼čtii, care au stabilit faptul c─â, b─ârbatul de 35 de ani a surprins o turm─â de caprine ├«ntr-o cultur─â de vi┼úa de vie, din extravilanul comunei Cetate. ├Än urma unor discu┼úii contradictorii cu persoanele care ├«nso┼úeau animalele, b─ârbatul ar fi fost amenin┼úat cu acte de violen┼ú─â ┼či lovit cu un obiect contondent ├«n zona bra┼úului drept. De asemenea, autoturismul cu care se afla acesta ar fi fost lovit, fiind spart geamul lateral dreapta spate", se arat─â ├«n comunicatul IPJ Dolj.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg