Atenție, turiști! Risc mare de avalanşă în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş

Ultima actualizare:

    Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4
Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4

Vești proaste pentru turiștii amatori de senzații tari! Salvamontiştii din Prahova au atras atenţia că este risca mare de avalanşa, de gradul 4, în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş, la altitudini de peste 1.800 de metri. În perioada următoare, în zona de munte sunt prognozate ninsori abundente.

Potrivit Salvamont Prahova, este risc mare de avalanşa, de gradul 4, în Munţii Bucegi, Baiului şi Ciucaş, la altitudini de peste 1.800 de metri."Oricât de pregătiţi aţi fi sau de ce echipamente performante dispuneţi, vă rugăm să nu abordaţi traseele turistice închise în sezonul de iarnă sau văile de abrupt. Lista traseelor turistice din judeţul Prahova care sunt închise o puteţi găsi pe www.salvamontprahova.ro", arată Salvamont Prahova, pe Facebook. Meteorologii au anunţat, pentru următoarele zile, ninsori abundente în zona montană.

"Nu vă riscaţi în mod inutil viaţa! Pentru turiştii care doresc să efectueze drumeţii în această perioadă, vă recomandăm câteva trasee ce pot fi parcurse în siguranţă: Sinaia - Poiana Stanii, Buşteni - Cascada Urlatoarea, Azuga - Cabana Susai, Cheia - Muntele Roşu", atenţionează Salvamont Prahova.

image
image
image
image
image
image
tarif gigacalorie incalzire 1024x590 webp
Detector de metale (foto: Pexels)
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg