Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni. Un pasager beat ar fi amenințat că deține un cuțit

Ultima actualizare:

Doi pasageri, dintre care unul în stare avansată de ebrietate, s-au luat la bătaie într-un avion ce aparține companiei Wizzair, în seara de joi spre vineri. Aeronava a fost nevoită, astfel, să aterizeze de urgență pe aeroportul Otopeni. Mai multe informații apărute în presă indică faptul că pasagerul beat ar fi amenințat că deține un cuțit.

O aeronavă Wizzair a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni Foto: Arhivă
O aeronavă Wizzair a aterizat de urgență pe aeroportul Otopeni Foto: Arhivă

O aeronavă Wizzair a aterizat de urgență joi seară, 24 martie, pe aeroportul Otopeni, iar traficul aerian a fost blocat, în urma unui conflict iscat la bord, între doi pasageri.

Aterizare de urgență pe aeroportul Otopeni. Un pasager beat ar fi amenințat că are cuțit

Piloții avionului de pe ruta Copenhaga-București au solicitat prin turnul de control procedura de urgență, și au alertat și autoritățile, care au intervenit atunci când aeronava a ajuns la sol.

Pasagerul agresiv, în vârstă de 44 de ani, era în stare de ebrietate avansată și a devenit violent verbal și ulterior și fizic, agresând mai multe persoane. În cele din urmă, acesta s-ar fi luat la bătaie cu un alt bărbat, amenințând chiar că ar avea în posesia lui un cuțit.

Piloții aeronavei cu 196 de pasageri la bord au cerut aterizarea de urgență, după ce informația ajunsă la aceștia a fost că persoana care a provocat întreg scandalul are un cuțit.

Traficul aerian a fost blocat, după ce aeronava nu a mai fost adusă în poziția de parcare, staționând unde a aterizat, pentru intervenția forțelor de ordine.

În posesia bărbatului nu au fost găsite obiecte periculoase

Motivul, un pasager român în vârstă de 44 ani a provocat un scandal la bordul aeronavei care venea din direcţia Copenhaga-Bucureşti. Bărbatul, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a fost preluat din aeronava la aterizare de către Poliţia de Frontieră, urmând a se întocmi lucrare penală pentru încălcarea prevederilor Codului aerian ( art. 119 alin 2).”, a informat Poliția de Frontieră.

Potrivit sursei citate, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime, iar în posesia bărbatului nu au fost găsite arme sau obiecte periculoase, așa cum s-a crezut inițial. La fața locului a ajuns și o brigadă antitero a SRI.

Bărbatul, care era deja imobilizat de echipajul de pe avion până la intervenția autorităților, a fost preluat de oamenii legii și dus la audieri. Alături de el vor mai fi audiați alți doi pasageri care vor depune mărturie cu privire la cele întâmplate. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net