Ei sunt românii care au făcut decorul la balul prinţului de Monaco

Despre Valentina şi Silviu se poate spune că sunt veritabili artişti. Cei doi soţi au făcut parte din echipa care a realizat aranjamentul floral la celebrul bal anual patronat de prinţul de Monaco, scrie adevarul.ro. Ei vorbesc despre succesul lor în lumea designerilor florali

image
Valentina şi Silviu au fost premiaţi pentru atmosfera de poveste creată la hotelul Hermitage

Au demarat o afacere în 2016, cu ambiţie şi cu pasiune! Valentina (32 de ani) şi Silviu Muscă (31 de ani) au deschis o florărie la Galaţi, dar nu s-au oprit aici. Cei doi tineri s-au documentat asiduu, dornici să afle cât mai multe despre plante şi despre decoruri.

„Mi-au plăcut dintotdeauna florile, dar nu m-am gândit niciodată că o să fac din asta un mod de viaţă. Şi acum mă mai întreb de unde a venit o asemenea pasiune”, spune Valentina. Ea creează aranjamente florale, alături de soţul său, pentru clienţii care vin la florărie, dar realizează comenzi şi pentru nunţi, botezuri sau petreceri organizate de companii. 

image
“A fost o experienţă de neuitat”, se mândreşte tânăra din Galaţi

Au folosit 20.000de trandafiri  

Pe 25 iunie, într-un cadru de o eleganţă aparte, a fost organizat la Monaco un eveniment care a readus atmosfera de odinioară a balurilor aristocrate. Valentina şi Silviu s-au numărat printre designerii florali care au decorat sala Belle Epoque a elegantului hotel Hermitage.

Zeci de mii de trandafiri parfumaţi de grădină, hortensii şi orhidee phalaenopsis au dat culoare unui eveniment aparte. Florile au fost folosite pentru 11 aranjamente de masă, un aranjament de prezidiu, lung de aproximativ 5 metri, un panou floral de 3×3 metri şi alte trei aranjamente imense, la intrarea în sală şi lângă scenă.

image
Valentina s-a ocupat de fiecare detaliu şi din interior, şi din exterior

Sub patronajul prinţului Albert de Monaco, balul a găzduit nume importante din întreaga lume - celebrităţi şi politicieni. „Am folosit în jur de 20.000 de trandafiri parfumaţi şi mii de hortensii. Conceptul aranjamentului floral a fost realizat de Alina Neacşa, iar noi l-am pus în practică. A fost o experienţă de neuitat”, povesteşte, entuziasmată, Valentina. Cu câteva luni înainte, în aprilie, cei doi soţi s-au ocupat de un alt aranjament  floral, tot la Monaco, pentru un congres economic organizat de revista Forbes.

image

Valentina dezvăluie şi secretul din spatele succesului: „Întotdeauna facem ceea ce simţim, nu ne inspirăm după poze. Oricine doreşte să pornească pe drumul antreprenoriatului trebuie să-şi urmeze visul şi să nu se lase influenţat de spusele celor care susţin că e un demers complicat. Un eşec este, de fapt, o lecţie. Rezultatele nu vin imediat, dar trebuie exclus cuvântul imposibil”.Anul viitor vor realiza aranjamentele florale la un eveniment de anvergură în Dubai (Emiratele Arabe Unite).  

image
Prinţul Albert de Monaco organizează multe evenimente de acest gen în care premiază ambasadori
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Uniunea Europeana bancnote bani euro FOTO Shutterstock jpg
Crin Antonescu FOTO FAcebook Antonescu
image
image
image
image
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)