Au fost reținuți suspecții în cazul crimelor din Constanța. Un copil de 15 ani, folosit la ștergerea urmelor

Ultima actualizare:

Cu fiecare oră apar informații șocante în cazul celor două tinere ucise în Constanța. Principalul suspect, supranumit „Șacalul” a fost reținut, la fel și iubita lui. Potrivit presei locale, ar fi fost implicat inclusiv fiul femeii, un adolescent de 15 ani, care ar fi ajutat la ștergerea urmelor. Principalul suspect are un cazier stufos, primele sale infracțiuni fiind comise de pe vremea când era minor.  

Bărbatul reținut, un recidivist periculos

image

O anchetă amplă a fost declanșată în Constanța după descoperirea cadavrelor celor două tinere. Anchetatorii au stabilit că acestea au fost ucise la distanță de o lună, una dintre ele în iulie, apoi cealalată în luna august.

Polițiștii și-au dat seama că se află în fața unei duble crime.  

Cercetările i-au condus pe anchetatori la un bărbat de 26 de ani, aflat acum pe patul de spital, după ce a provocat un accident cu mașina victimei din luna august.

Miercuri, polițiștii l-au reținut și odată cu el și pe concubina sa. Nicolae Mitrea are 26 de ani, i se spune „Șacalul Cercel” și ar fi un recidivist periculos.

El a refuzat să facă orice fel de declarațiii prevalându-se de dreptul la tăcere.

Suspectul a furat mașinile victimelor

Nicolae Mitrea, zis „Șacalul Cercel” și concubina sa au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind suspectaţi că ar fi implicaţi în uciderea celor două femei ale căror cadavre au fost găsite în stare avansată de putrefacţie, în 2 iulie şi în 4 septembrie, potrivit Ziua de Constanța.

Cele două victime se pare că au fost ucise în acelaşi mod de către acelaşi individ. Nu ştim deocamdată cu certitudine cauza morţii întrucât starea de putrefacţie a victimelor a împiedicat medicii legişti să ne lămurească efectiv despre cauza morţii.

La una dintre victime nici nu avem deocamdată toate rezultatele histopatologice sau toxicologice la dispoziţie. Cert este că în cursul investigaţiilor s-a stabilit că inculpatul reţinut şi faţă de care urmează să fie formulată propunere de arestare preventivă, având un cazier destul de bogat încă din minorat, a încercat să obţină prin mijloace frauduloase bani şi alte bunuri de la cele două victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, arată presa locală.

Victimele ofereau servicii sexuale pe internet

Suspectul principal al dublei crime din Constanța și-ar fi cunoscut victimele pe internet, unde femeile ofereau servicii sexuale.

„Le-a cunoscut pe victime prin intermediul unei publicaţii de internet care oferă servicii sexuale. Pe prima dintre victime se pare că a ucis-o în locuinţa închiriată de aceasta în Mamaia, pe data de 2 iulie 2024, iar pe cea de-a doua victimă a ucis-o la data de 27 august 2024, în Năvodari, în locuinţa în care era găzduit de inculpata care a fost la rândul său reţinută în dosar”, a relatat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Datele de anchetă arată că cele două femei au fost uciase în același mod, iar scopul a fost  de a le fura autoturismele.

Prima victimă deținea un AudiA4, iar cea de-a doua un autoturismul marca BMW Seria 1. Cu acesta din urmă, principalul suspect a avut accidentul care l-a adus pe patul de spital. 

Cei doi și-ar fi însușit bijuteriile victimelor și suma de 11.000 de lei. 

Concubina lui Nicoale Mitrea este acuzată și de rele tratamente aplicate minorului, pentru că și-ar fi obligat fiul în vârstă de 15 ani să ajute la ștergerea urmelor crimelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
PAG 2 Inundații la Slobozia Conachi FOTO ISU Galați jpg
carne vita vs alte carnuri jpg
medic iasi moarte suspecta jpg
1697619604index scaled jpeg webp
Bani png
palatul bragadiru jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
bilet avion
image
actualitate.net
image
actualitate.net