Șoc la Constanța. Tânăra despre care s-a spus că a fost ucisă de șacali ar fi victima unui criminal în serie

Ultima actualizare:

O amplă anchetă se desfășoară în aceste ore în Constanța, unde polițiștii au aflat date noi despre moartea unei tinere despre care inițial s-a crezut că a fost ucisă de șacali. Luni dimineața, au avut loc mai multe percheziții, după ce anchetatorii au stabilit că este vorba de o crimă, iar tânăra ucisă ar putea fi victima unui criminal în serie.

Caz șocant la Constanța

criminalist banda generic13022023 jpg

Răsturnare de situație în cazul tinerei găsite moartă pe un câmp din Constanța, despre care, inițial, s-a crezut că ar fi fost ucisă de șacali.

După mai multe verificări, polițiștii au descins luni, 9 septembrie, la domiciliile unor persoane suspecte.

„Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prin Compartimentul de Relații Publice, este abilitat să facă următoarele precizări: În baza mandatelor de percheziție emise de către instanța de judecată și a ordonanței de delegare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, astăzi începând cu ora 13 polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Constanța efectuează 2 percheziții domiciliare.

La percheziții participă și specialiști din cadrul IGPR, respectiv de la Institutul Național de Criminalistică și Direcția de Investigații Criminale.

Activitățile se derulează într-un dosar penal privind comiterea a două infracțiuni de omor, comise în perioada lunilor iulie-august 2024, pe raza județului Constanța. Alte detalii despre aceste cazuri vă vor fi oferite de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, pe parcursul acestei zile”, a anunțat luni IPJ Constanța.

Cine sunt victimele

Potrivit unor informații, este vorba despre două femei care au fost omorâte și ale căror corpuri neînsuflețite au fost descoperite pe raza județului Constanța.

Mai exact, un cadavru a fost găsit într-un imobil din Mamaia Nord, celălalt a fost descoperit pe raza localității Sinoe. Se pare că cele două omoruri au legătură între ele și sunt opera aceleiași mâini criminale, deși cadavrele au fost descoperite la distanță mare între ele.

Victimele sunt două femei care ar fi practicat prostituția. Trupul unei tinere a fost găsit pe un câmp, la finalul lunii iulie când s-a crezut că a fost atacată și omorâtă de șacali.

Ancheta criminaliștilor este în plină desfășurare. Potrivit Adevărul, ar fi fost identificat autorul celor două omoruri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia jpg
PAG 3 MAIN Inundații la Slobozia Conachi 1 FOTO Tudor Neacșu jpg
submarinul titan profimedia jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net