A fost prins criminalul medicului stomatolog din Brăila. Imagini cu bărbatul care a ucis-o cu sânge rece

Ultima actualizare:

UPDATE: Polițiștii au reușit să-l prindă pe bărbatul care a ucis-o pe doctorița stomatolog din Brăila.  Acesta ar avea 39 de ani și este din localitate.Acesta a fost dus la audieri, iar după ce va da explicații anchetatorilor, va fi dus la fața locului pentru reconstituire.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Deja au trecut trei zile de la crima teribilă din Brăila, unde medicul stomatolog Marina Gavril a fost ucisă chiar în propriul cabinet. Până la acest moment, polițiștii încă nu au reușit să dea de urma ucigașului, însă, în mediul online ar fi apărut deja primele imagini cu suspectul din acest caz terifiant

Acesta ar fi presupusul ucigaș al medicului stomatolog
Acesta ar fi presupusul ucigaș al medicului stomatolog

Conform informațiilor de la adevarul.ro, polițiștii din țara noastră vecină, Republica Moldova, ar fi primit o imagine în care ar apărea unul dintre suspecții investigați de către autorități în acest caz teribil. Marina Gavril, doctorița stomatolog care a fost ucisă în propriul ei cabinet din Brăila, era originară din Republica Moldova.

Mai mult decât atât, într-un mesaj trimis către autoritățile din țara vecină este menționat faptul că polițiștii din România ar avea indicii ce sugerează faptul că ucigașul doctoriței ar fi, de asemenea, din Republica Moldova. De asemenea, telefonul victimei încă lipsește, autoritățile suspectând că ar fi fost luat de către autorul crimei. De asemenea, autoritățile nu au găsit nici arma crimei.

Imagini cu presupusul ucigaș al doctoriței stomatolog din Brăila

Un alt detaliu din acest caz, pe care autoritățile încă nu au reușit să îl deslușească este de ce dorea doctorița ucisă să își cumpere un pistol. Informațiile din această anchetă arată faptul că soțul femeii deja deține un pistol cu bile. 

Trupul medicului stomatolog a fost transportat în Republica Moldova pentru înmormântare, după ce a fost ridicat de către familie. Între timp, purtătorii de cuvânt ai Spitalului Județean Brăila au oferit noi detalii în legătură cu brutalitatea acestei crime.

„Au fost leziuni mari de sânge la nivelul gâtului. Sunt descrise două lovituri: una pe dreapta, una pe stânga”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila, Anatolie Grecu. Arma crimei, descrisă ca fiind un obiect „tăietor - înțepător”, nu a fost descoperită. 

„Posibil chiar și ultimul pacient să fie suspect. Să fi făcut programarea din timp, un număr de telefon se putea cumpăra de oriunde, putea să scape de telefon”, a declarat, conform sursei citate, Ioan Măzăreanu, membru al Asociației Naționale a Detectivilor din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net