Clipe de teroare pentru doctorița stomatolog ucisă în cabinetul din Brăila. Cum s-ar fi produs crima

Crima din Brăila a oripilat o întreagă țară! Moartea doctoriței stomatolog care a fost ucisă în cabinetul său medical rămâne în continuare o controversă. Specialiștii în criminologie oferă informații de-a dreptul șocante! 

Femeia, de profesie medic stomatolog ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. Foto colaj Antena3 CNN
Femeia, de profesie medic stomatolog ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. Foto colaj Antena3 CNN

Conform primelor informații apărute la scurt timp după descoperirea cadavrului, Marina, în vârstă de 41 de ani, fusese amenințată cu moartea de mai multe ori. Pentru a-și lua măsurile de precauție necesare, aceasta ar fi urmat să-și achiziționeze un pistol.

Ce spun experții despre crima din Brăila

Marina Gavril era un medic stomatolog care și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic! A fost găsită moartă chiar de către soțul său, și el medic stomatolog. Din primele cercetări aflăm că femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în zona gâtului. 

De asemenea, se mai cunoaște faptul că femeia și soțul său locuiau într-un carier rău famat din oraș și de ceva timp aveau un conflict cu mai mulți vecini. Aceștia, în trecut, ar fi sărit gardul și ar fi intrat peste cei doi, în casă. 

Amenințările au început de mai multe luni, astfel că Marina urmase un curs de instruire teoretică și practică în vedere obținerii unui permis de port armă

Criminologul Dan Antonescu a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre posibilele variante care ar fi putut conduce la producerea unei astfel de tragedii. 

„În astfel de situații, se iau în calcul toate ipotezele posibile. Nu putem exclude nici varianta unei crimei pasionale, întrucât gelozia este la baza multor astfel de fapte de mare violență. De cele mai multe ori, cel care comite fapta are părerea lui vizavi de victimă, se simte înșelat, păcălit. Sunt multe în mintea unui on gelos. Nu întâmplător se comit astfel de fapte în perioade în care psihicul omului e afectat de condițiile meteo.

Am avut situații, când sunt furtuni sau schimbări brute de presiune atmosferică, cei care au o anumită labilitate psihică, cedează. Fie avem de-a face cu sinucide, fie cu crime”, a explicat, în direct la Digi24, Dan Antonescu, criminolog.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor și fac cercetări pentru a descoperi circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. De asemenea, printre posibilii suspecți se numără și soțul acesteia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net