Crima care a îngrozit România. Cum a plănuit băiatul să-și ucidă iubita. Mama fetei, îngenuncheată de durere: „Am văzut copilul meu tăiat, mort”

Ultima actualizare:

Noi detalii în cazul crimei oribile din Sectorul 6, București. Un incident tragic a zguduit recent Capitala României, aducând în atenția publicului un caz de o violență extremă și premeditare macabră. O adolescentă de 17 ani, pe nume Alexandra, a fost găsită fără viață într-un hotel din Sectorul 6, alături de un tânăr de 24 de ani, care a comis crima și apoi s-a sinucis.

Poliția română. Foto: arhiva.
Poliția română. Foto: arhiva.

Premeditarea crimei

Potrivit surselor apropiate anchetei, tânărul de 24 de ani a plănuit cu minuțiozitate uciderea Alexandrei. Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere ale hotelului, intrând împreună într-o cameră și rămânând acolo câteva ore. În acea perioadă, Alexandra, care se afla într-o relație complicată cu bărbatul, a avut o ultimă încercare de a discuta și, probabil, de a pune capăt relației, scriu cei de la Adevărul.

Seara, tânărul a ieșit singur din camera de hotel și s-a dus la un hipermarket din apropiere, unde a cumpărat un cuțit mare de bucătărie, instrumentul care urma să fie folosit în actul său criminal. Această acțiune premeditată indică faptul că bărbatul era hotărât să-și ducă la îndeplinire planul macabru, fără niciun gând de a se opri.

Motivul din spatele tragediei

Din informațiile disponibile, se pare că Alexandra dorea să se despartă de tânărul de 24 de ani. Aceasta a făcut aluzie la relația problematică pe rețelele de socializare, menționând că se află într-o situație complicată. Într-un acces de furie și disperare, după ce Alexandra i-a comunicat intențiile ei de a pune capăt relației, tânărul a reacționat violent.

Conform relatărilor martorilor și anchetatorilor, tânărul a folosit cuțitul cumpărat pentru a-i aplica fetei cinci lovituri fatale în gât și torace. În urma acestei acțiuni violente, conștientizând gravitatea faptei sale, bărbatul și-a luat viața folosind același cuțit.

Descoperirea tragicului incident

Cei doi tineri au fost găsiți îmbrățișați pe patul din camera de hotel, o imagine care reflectă brutalitatea și disperarea momentului. Angajata hotelului, care a descoperit scena oribilă, a alertat imediat autoritățile printr-un apel la 112, în jurul orei 12.00, pe data de 25 iunie 2024. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 20 Poliție și un echipaj de prim-ajutor, care au confirmat decesul celor două persoane.

În urma investigațiilor preliminare, s-a stabilit că tânărul a suprimat viața fetei cu un obiect tăietor-înțepător, după care a recurs la suicid. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, pentru a stabili toate detaliile și împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Mărturia tulburătoare a mamei Alexandrei

Mama Alexandrei, devastată de pierderea fiicei sale, a oferit o mărturie cutremurătoare pentru Antena 3. Ea a relatat cum a încercat să-și contacteze fiica timp de 36 de ore, fără succes. Abia când a primit un telefon de la Poliție a aflat vestea șocantă că Alexandra este moartă.

O zi și jumătate nu a răspuns telefonul, apoi a sunat Poliția și mi-a spus că fata mea este decedată într-un hotel. Nu am realizat, am zis că nu are cum...mi-a spus că este la IML și să mă duc să îmi iau copilul de acolo. Am ajuns acolo și am văzut copilul meu tăiat, mort, într-un hal fără de hal. (...) Ea i-a spus că nu vrea să mai rămână cu el, că are un prieten și vrea să se despartă”, a povestit mama fetei, vizibil îndurerată.

Investigațiile în desfășurare

Autoritățile continuă să investigheze cazul pentru a aduna toate probele necesare și pentru a înțelege pe deplin motivele și circumstanțele care au condus la această tragedie. Trupurile neînsuflețite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, procedură care va oferi mai multe detalii despre momentul și cauzele exacte ale decesului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ryanair avion jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net