Crima care a îngrozit România. Cine este „Spintecătoarea din Drumul Taberei”, femeia care și-a ucis iubitul

La începutul lunii decembrie 2005, o crimă înfiorătoare avea să îngrozească Bucureștiul. Când toată țara era în sărbătoare, „Spintecătoarea din Drumul Taberei", aşa cum a fost numită de presă, şi-a ucis cu bestialitate iubitul, l-a tranşat şi i-a scos intestinele.

„Spintecătoarea din Drumul Taberei”, femeia care a îngrozit Bucureștiul / foto: colaj Arhivă/Pixabay
„Spintecătoarea din Drumul Taberei”, femeia care a îngrozit Bucureștiul / foto: colaj Arhivă/Pixabay

O femeie obișnuită, dar extrem de inteligentă, provenită dintr-o familie de intelectuali, a devenit peste noapte una dintre cele mai sângeroase criminale. Era 1 Decembrie 2005. Toată ţara era în sărbătoare, însă, un apel la 112, în care se anunţa o crimă oribilă, a îngrozit Bucureștiul. Povestea „Spintecătoarei din Drumul Taberei”, așa cum i-a rămas numele, a făcut înconjurul întregii țări.

Autoarea celei mai oribile crime este o femeie, Cristina Nicoleta Picioruș. Pentru fapta sa, femeia își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Târgșor. Ea a îngrozit prin modul în care și-a ucis iubitul. A fost omorât cu o halteră, capul i-a fost zdrobit, iar toate organele i-au fost scoase.

Oribila crimă nu s-ar fi descoperit curând dacă ucigaşul nu ar fi lăsat, la baie, să curgă apa, şi nu ar fi inundat apartamentul de dedesubt.

„Primul lucru pe care l-am făcut a fost să ...”

Astfel, vecinii s-au prezentat la ușa victimei, Radu Cristian, care era paznic la un liceu din apropiere şi profesor de tenis, în timpul liber. Pentru că nu răspundea nimeni la ușă, au decis să intre cu forţa şi au avut în faţa ochilor imagini rupte din filme de groază. Bineînțeles, aflarea indentității criminalului nu a fost deloc o muncă ușoară, mai ales că indiciile erau contradictorii. Radu Cristian, în vârstă de 46 de ani, nu era căsătorit, avea o relaţie cu o tânără, dar era frecventat în ultima perioadă şi de alte femei, iar polițiștii s-au gândit că una dintre ele ar putea fi criminalul, dar nu au exclus nici varianta că ar putea fi cineva din familie. Cercul de suspecţi se tot micşora şi aşa au ajuns până la urmă la identificarea autorului: Cristina Picioruș.

Femeia, de 36 de ani, a recunoscut că a recurs la acel gest extrem din gelozie și s-a predat la secția de Poliție din satul Piatra, acolo unde locuia împreună cu familia ei. Ulterior, a fost adusă în București, unde a povestit cum a avut loc, de fapt, crima.

„Știam că are niște Diazepam în sufragerie și i-am pus nouă pastile într-o cană. Mi-am pus și mie ceai, dar el când a gustat nu i-a plăcut. Am adus și niște măsline ca să nu observe gustul. Hotărârea mea de a-l omori era luată deja. Nu mai doream să fiu un obiect sexual pentru el.

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l lovesc cu gantera în cap, iar apoi cu cuțitul în ochi, în ambii ochi. Cu cuțitul l-am lovit apoi în zona gâtului, dar nu imi aduc aminte dacâ a țâșnit sânge. Știu cu siguranță că atunci când l-am despicat era deja mort. (...) Am băgat mâna în burta lui și am început să tai organele și să le scot afară.

Dorința de a mă răzbuna a fost foarte mare și de aceea l-am despicat. Nu am vrut să-i scot inima, pentru că el cât timp trăise fusese un om lipsit complet de inimă față de mine și am vrut să i-o las. Când l-am tăiat pe burtă mi-a venit ideea să-i tai și penisul. Lucru pe care l-am făcut și i l-am aruncat”, a mărturisit Cristina Picioruș, potrivit jurnal.ro.

După ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare și închisă, a aflat că era bolnavă de SIDA. Cazierul femeii a scos la iveală că, în trecut, mai fusese clienta puşcăriei, pentru furt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net