Ieri criminală, azi influenceriță! Cine este Gypsy Rose Blanchard, care a șocat America după ce și-a ucis mama

Gypsy Rose Blanchard (32 de ani) a fost eliberată recent din închisoare, unde a stat timp de 8 ani fiind închisă pentru că și-a ucis mama abuzivă, pe Clauddine Dee Dee Blanchard. Acum, femeia s-a transformat într-o adevărată influenceriță. Are milioane de fani pe rețelele sociale și câștigă bani frumoși din asta.

image

Gypsy Rose Blanchard a ieșit din închisoare pe 28 decembrie 2023. De atunci, a făcut turul televiziunilor americane, acolo unde și-a spus povestea.

Gypsy Rose și iubitul ei de la acea vreme, Nicholas Godejohn, au ucis-o pe Clauddine în iunie 2015. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, iar cadavrul ei a fost descoperit în pat, în dormitorul ei. Gypsy a pledat vinovată și a fost încarcerată în 2016. Sentința a fost de 10 ani de închisoare, însă ea a reușit să iasă după doar 8 ani.

Pe de altă parte, fostul ei iubit a rămas în închisoare unde are de ispășit o sentință pe viață. Asta pentru că anchetatorii au stabilit că, deși au plănuit crima împreună, cel care a ucis-o pe Dee Dee a fost Nicholas. Însă, Gypsy a fost cea care i-a înmânat arma crimei, un cuțit pe care el l-a folosit pentru a o ucide cu sânge rece pe Dee Dee. Deci, și ea a contribuit la uciderea mamei sale, însă judecătorul a fost mai blând în privința sentinței sale, ținând cont de copilăria abuzivă pe care a trăit-o Gypsy. La momentul crimei, femeia avea 23 de ani. 

Gypsy Rose a fost abuzată de mama ei

Se pare că mama lui Gypsy Rose ar fi abuzat-o din copilărie, lucru confirmat de anchetatori și de apropiații femeii. Dee Dee a inventat timp de zeci de ani boli de care fiica ei nu suferea, forțând-o să ia medicamente și să facă și unele operații de care nu avea nevoie. De asemenea, Clauddine o bătea pe Gypsy și îi interzicea să mănânce, atunci când se supăra pe ea. Ea a forțat-o pe fiica ei să își petreacă viața într-un scaun cu rotile și să respire cu ajutorul unei măști de oxigen, deși nu avea nevoie de ele.

Acum, Gypsy susține că încearcă să schimbe viața oamenilor care au trecut traume asemănătoare, încercându-i să îi convingă să nu recurgă la același gest extrem la care a recurs ea. Nu toți cred că îi pare rău pentru ce a făcut, însă, mulți acuzând-o că se folosește de faima ei pentru a se îmbogăți. Și, într-adevăr, femeia a câștigat milioane de dolari datorită celebrității pe care a cunoscut-o pe rețelele sociale, în special pe platformele Tik Tok și Instagram, potrivit NY POST.

Ea și-a refăcut viața alături de alt bărbat. Este vorba despre Ryan Scott Anderson, care i-a trimis scrisori de dragoste pe când ea era încă în pușcărie. Cei doi s-au căsătorit în august 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net