A devenit o criminală din cauza obsesiei pentru documentarele polițiste! Cine este tânăra care a ucis o profesoară

Ultima actualizare:

 Documentarele despre criminali au făcut o tânără să-și dorească să facă o crimă. Este vorba despre Jung Yoo-jung, femeia care a devenit obsedată de romanele polițiste. După ce a fost evaluată psihologic și psihiatric, aceasta a bifat un punctaj ridicat la testul pentru psihopați. Într-o zi, femeia a mers acasă la o profesoară, îmbrăcată într-o uniformă școlară, și a ucis-o fără să mai stea pe gânduri.

O tânără a devenit obsedată de documentarele despre criminali Foto: Shutterstock
O tânără a devenit obsedată de documentarele despre criminali Foto: Shutterstock

Jung Yoo-jung, punctaj ridicat la testul pentru psihopați  

Jung Yoo-jung era obsedată de documentare polițiste și romane despre crime. A fost evaluată psihologic și psihiatric și a bifat un punctaj ridicat la testul pentru psihopați, a menționat poliția, scrie Digi24.ro. Măcinată de curiozitate, pentru că voia neapărat să vadă cum e să omori pe cineva, Jung a stabilit o legătură cu o profesoară de limbă engleză printr-o aplicație, pe care apoi a înjughiat-o mortal la ea acasă, în luna mai.

Crima brutală a șocat toată țara, iar procurorii au cerut pedeapsa cu moartea, care este aplicată extrem de rar în Coreea de Sud, în cazuri de infracțiuni extrem de grave.

Cum a omorât-o Jung Yoo-jung pe profesoară 

În timpul procesului, procurorii au spus că Jung, o șomeră retrasă, care locuia împreună cu bunicul ei, a căutat victime luni de zile, folosind o aplicație. A contactat peste 50 de persoane și a vizat în general femei care lucrau la domiciliul propriu. În mai, dându-se drept mama unei eleve de liceu care avea nevoie de medidații la engleză, Jung a contactat-o pe o profesoară de 26 de ani, care locuia în orașul Busan. Identitatea victimei nu a fost făcută publică.

Jung s-a dus acasă la profesoară îmbrăcată într-o uniformă școlară pe care o cumpărase de pe internet. După ce aceasta a invitat-o în casă, Jung a atacat-o și a înjunghiat-o de peste 100 de ori, continuând să o lovească chiar și după ce victima murise. Apoi a dezmembrat trupul femeii și a transportat cu taxiul o parte din rămășițe într-un parc aflat la distanță mare de casa profesoarei, lângă un râu.

Jung Yoo-jung, fata obsedată de crime Foto: Digi24.ro
Jung Yoo-jung, fata obsedată de crime Foto: Digi24.ro

Cum a fost prinsă femeia

Jung a fost arestată după ce taximetristul a sunat la poliție și a spus că a avut o clientă care a aruncat în pădure o valiză care părea a fi murdară de sânge. După percheziția informatică, poliția a spus că istoricul de navigare pe internet a arătat că Jung a cercetat luni de zile metode prin care putea să comită o crimă și cum să scape de un cadavru. Cu toate acestea, poliția a spus că nu a făcut niciun efort pentru a evita camerele de supraveghere, care au surprins-o intrând și ieșind din casa profesoarei de mai multe ori.

"Cineva poate deveni victimă fără niciun motiv”

Vineri, un judecător de la Tribunalul Districtual Busan a declarat că această crimă a „răspândit teama în societate că cineva poate deveni victimă fără niciun motiv”. Jung, care și-a recunoscut crima și a făcut o mărturie completă, a cerut o pedeapsă mai blândă, spunând că a suferit de halucinații și tulburări mintale în acel moment.

Însă instanța a respins cererea apreciind că fapta a fost „planificată cu atenție și este greu de acceptat că inculpata ar fi suferit atunci de o tulburare mintală”. În cele din urmă, Jung a mărturisit că interesul pentru a comite o crimă i-a fost stârnit de documentarele cu criminali pe care le urmărea. Deși Coreea de Sud a menținut în legea penală pedeapsa cu moartea, în țară nu a mai fost executată nicio persoană din 1997.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net