VIDEO. Primele imagini cu asasinii lui Adrian Kreiner. Mergeau în șir indian și aveau cagulele pe față

Ultima actualizare:

Au apărut primele imagini cu presupușii criminali ai omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, bătut până la comă săptămâna trecută în propria casă de trei indivizi. Anchetatorii au intrat în posesia unor imagini surprinse de camera de supraveghere montată în balconul unui apartament din zonă și au reconstituit traseul pe care l-au urmat cei trei presupuși asasini, potrivit Turnul Sfatului. Imaginile au fost făcute publice de un polițist.

image

Mergeau în șir indian cu cagulele pe față

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut zeci de minute. Asasinii au plecat cu o sumă de bani și câteva ceasuri valorose. Imaginile apărute în spațiul online îi arată pe cei trei împreună, la ora 3.30, la mai puțin de 30 de minute după atacul din casa omului de afaceri, în timp ce merg calmi, pe o stradă, cu cagulele pe față și cu glugile trase peste cap. În înregistarare se disting cei trei bărbați, presupușii asasini ai omului de afaceri, în timp ce merg în șir indian, cu mâinile în buzunar și foarte calmi. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere montată în balconul unui apartament din zonă.

Criminalii lui Adrian Kreiner se plimbau nestingheriți, cu cagulele pe cap, la 25 de minute dupa crimă, pe str Negoveanu din Sibiu”, scrie pe o rețea socială cel care a făcut imaginile publice.

În filmarea de 25 de minute, camera de supraveghere i-a surprins pe cei trei mergând prin Vasile Aaron, pe strada Negoveanu, traversând, apoi îndreptându-se spre Bulevardul Vasile Milea.

Cel aflat în față duce mâna la gură, ca și cum ar fuma. Unul dintre ei are în spate un rucsac.

Poliția nu confirmă, dar nici nu infirmă că cei trei indivizi care apar în cadru sunt aceiași cu cei suprinși de o altă cameră, în curtea victimei.

Adrian Kreiner, ucis de asasini plătiți?

Omul de afaceri din Sibiu, care locuia la doar câțiva metri de locuința președintelui Klaus Iohannis, a fost chinuit 40 de minute. Bătut crunt, asfixiat într-un covor, omul a intrat în comă. A murit două zile mai târziu din cauza leziunile deosebit de grave.

image

Cei trei au părăsit locuința lui Kreiner după câetva ceasuri valorioase și cu o sumă de bani luată din seif, pe care au știut să îl deschidă, așa cum au știut și să dezactiveze alarma de la intrarea în casă.

Anchetatorii iau în calcul că Adrian Kreiner a fost victima unor asasini plătiți.

După ce au comis crima, se observă cum autorii sar gardul locuinței, traversează pe culoarul de vizavi și se îndreaptă spre bulevardul Vasile Milea. Nu renunță la cagule, au o atitudine relaxată, merg încet, iar unul dintre ei își aprinde o țigară. După aproximativ 700 de metri, cei trei ies din vizorul camerelor de supraveghere.

Nu sunt singurele indicii care arată că Adrian Kreiner ar fost ucis de profesioniști. Criminaliştii analizează dacă este vorba despre asasini plătiţi, după ce atacatorii ar fi vorbit în limba engleză în timpul atacului. Poliţiştii aşteaptă acum rezultatele testelor ADN ale probele prelevate de pe un rest de ţigară aruncat de unul dintre criminali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net