UPDATE: Crimă înfiorătoare în Capitală, surprinsă de camere. O femeie, atacată în scara blocului, stropită cu benzină și incendiată

Ultima actualizare:

Polițiștii au intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Procurorul de caz a declarat că în imagini se observă că cei doi au avut un conflict verbal, care nu pare să fi fost unul spontan. Bărbatul a devenit agresiv și a început să o lovească pe femeie cu pumnii și cu picioarele. Agresorul a aruncat cu benzină asupra ei, apoi i-a dat foc. Cercetările sunt în plină desfășurare. Bărbatul nu este prins.  

Știre inițială:

Caz șocant luni dimineața, în Capitală. Un bărbat a atacat o femeie în scara unui bloc. Acesta avea asupra lui benzină și, după ce a aruncat-o asupra femeii i-a dat foc. În trecut, victima, care ar fi administratorul blocului, ar fi făcut mai multe sesizări la poliție cu privire la comportamentul unui vecin de pe aceeași scară. Femeia reclamase în repetate rânduri că se simte amenințată. Polițiștii l-au depistat pe cel vizat însă au constat că nu el este autorul crimei șocante. 

crima gravida jpeg

Femeia a murit arsă de vie

Crima a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, pe strada Nicolae Oncescu.  Nu se știe deocamdată de ce bărbatul a atacat-o pe femeie și nici dacă este vecin pe scară. După ce i-a dat foc femeii, bărbatul a fugit. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 8.30. Oamenii alertați de țipetele femeii au sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului nu au mai avut ce să facă, decât să constate decesul femeii. Aceasta a murit arsă de vie.

Ce a transmis Poliția

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor.

La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția, într-un comunicat de presă.

Polițiștii l-au căutat pe bărbatul reclamat de femeie. În urma verificărilor s-a constatat că nu este el autorul omorului. La acest moment există un cerc de suspecți și se continuă cercetarile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net