Apar detalii despre criminalul care și-a ars mătușa de vie. Tatăl lui, garda de corp a lui Gigi Becali, a împușcat un om

Ultima actualizare:

Alexandru Popa este bărbatul de 33 de ani, autorul unei crime de o cruzime ieșită din comun. Luni dimineața, la ora 8.30 o voce anunța la 112 că o femeie arde în scara unui bloc. Victima, care era și președinta de locatari a blocului, a fost atacată de nepotul ei, lovită cu brutalitate, stropită cu benzină, apoi incendiată. Femeia a ars de vie, iar două vecine, martore la nenorocire, n-au putut să o salveze. Nepotul femeii este fiul unui bodyguard despre care presa din România a mai scris. El a fost garda de corp al lui Gigi Becali, dar concediat pentru că latifundiarul nu i-a putut ierta un gest.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Alexandru Popa a fugit de la locul crimei, dar a fost prins repede de polițiștii de la Secția 20 din cartierul Militari. Crima a fost filmată de camerele de supraveghere, iar imaginile au ajutat agenții să îl identifice imediat.

Cine este tatăl criminalului din Sectorul 6

Tatăl criminalului, care și-a ucis cu cruzime ruda, a fost garda de corp a lui Gigi Becali și a împușcat un om în toamna anului 2009, potrivit unor surse judiciare citate de Gândul. Se numește Marcel Popa și a lucrat câțiva ani pentru latifundiarul din Pipera.

Acesta a participat inclusiv la recuperarea mașinii patronului FCSB când a fost furată de o bandă de hoți, care ar fi fost controlată de Sandu Geamănu. Atunci, Marcel Popa l-a împușcat în picior pe unul dintre făptași, cu un pistol cu bile din cauciuc, potrivit aceleiași surse.

Bodyguardul, concediat de Becali pentru că și-a părăsit soția

Familist convins, Gigi Becali și-a concediat garda de corp, pe Marcel Popa pentru că și-a părăsit familia. Patronul FCSB i-a reproșat că și-a părăsit nevasta și copilul pentru o femeie mult mai tânără. Pentru Gigi Becali acest gest a fost de neiertat.

După divorțul părinților, Alexandru Popa a fost încredințat în grija mamei sale.

De la sportiv de performanță, la consumator de droguri și jocuri de noroc

Alexandru Popa a practicat același sport ca tatăl lui și anume rugby. S-a lăsat de sport și a apaucat pe căi greșite. Ar fi căzut în patima drogurilor, dar și a jocurilor de noroc.

În timpul verii, Alexandru a lucrat ca salvamar sezonier în Mamaia Nord, iar de ceva vreme ar f început să se confrunte cu probleme financiare.

În ciuda imaginilor captate de camera de supraveghere, Alexandru Popa neagă că el este autorul crimei din scara blocului. Pe picioare el are urme vizibile de arsuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net