FOTO. A fost prins autorul crimei din București. Femeia pe care a incendiat-o era mătușa lui

Ultima actualizare:

Bărbatul care a comis luni dimineața crima șocantă din Sectorul 6 al Capitalei a fost prins. Potrivit primelor informații ale anchetatorilor acesta era nepotul victimei. Cei doi au fost surprinși de camera video a blocului în timp ce se certau. Bărbatul ar fi aruncat peste femeie 5 litri de benzină înainte să îi dea foc.

Momnetul în care bărbatul o stropește pe femeie cu benzină. Captură video sursa: Aktual24.
Momnetul în care bărbatul o stropește pe femeie cu benzină. Captură video sursa: Aktual24.

Nepotul și-a ucis mătușa din cauza unei moșteniri

Conflictul verbal dintre cei doi a degenerat, iar bărbatul, care pare tânăr și în putere a sărit asupra ei cu pumnii și cu picioarele. Întreaga scenă a crimei a fost filmată de camerele de supraveghere. 

Pe imagini se vede cum cei doi ies impreuna din scara blocului, moment în care se întâlnesc cu o tânăra. Are loc un dialog, după care bărbatul începe să arunce benzină peste femeie. ea încearcă sa fugă, dar bărbatul o urmărește și continuă să arunce benzină peste ea. În momentul în care femeia cade, este lovită puternic de individ cu piciorul în cap. O vecina încearcă să intervină, însă nu reușește să îl oprească pe criminal. Vecina a ales să fugă și ea extrem de speriată.

Anchetatorii au analizat imaginile, iar de aici până la prinderea agresorului a fost o chestiune de minute.

„Victima a fost lovită de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Pe imagini, apare că a fost un conflict verbal, care degenerează apoi într-unul fizic şi culminează cu incendierea victimei (...) Nu pare un conflict spontan (...) Din păcate nu vă pot oferi semnalmentele presupusului agresor. Trupul victimei a fost ridicat şi dus la INML şi se va efectua autopsia", a afirmat procurorul Anghel Alexandru.

Bărbatul a fost prins de polițiștii secției 25, iar numele lui este Alexandru Popa, potrivit unoe surse judiciare, citate de Libertatea.

Alexandru Popa. Foto:Facebook
Alexandru Popa. Foto:Facebook

Se pare că cei doi, nepotul și mătușa, femeia era și administratorul blocului, aveau discuții aprinse mai vechi pe fondul unor neînțelegeri legate de o moștenire.

Femeia făcuse o plângere la poliție și a spus că este în pericol în urmă cu câteva zile. 

O femeie, martoră la crimă 

Crima a avut loc dimineață, în jurul orei 8.30, în Sectorul 6 București. Femeia a fost acostată în scara blocului de bărbat. După o ceartă de câteva minute, bărbatul a lovit-o cu pumnii și cu picioarele apoi a turnat peste ea o cantitate mare de benzină. Apoi i-a dat foc.

Potrivit procurorului de caz o femeia a fost martoră și a văzut întreaga scenă.

"O femeie a fost martoră, a văzut cum s-a turnat lichidul acela și aprins focul. (...) Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum femeia este lovită de mai multe ori cu pumnii și cu picioarele", a declarat procurorul de caz.

Bărbatul a fugit de la locul crimei, dar înregistrările de pe camerele video i-au ajutat pe anchetatori să îl prindă în scurt timp.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net