O femeie și-a otrăvit iubitul după ce acesta a moștenit o avere fabuloasă. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

O crimă terifiantă a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite! Acolo, o femeie și-a otrăvit iubitul cu antigel, deoarece aflase că acesta avea de gând să o părăsească, după ce a primit o moștenire fabuloasă, de 30 de milioane de dolari! Bărbatul avea vârsta de 51 de ani, iar iubita sa a fost deja pusă sub acuzare de către autorități.

Femeia și-a ucis soțul cu antigel / foto: Facebook
Femeia și-a ucis soțul cu antigel / foto: Facebook

O crimă parcă desprinsă din scenariul unui film a lăsat fără cuvinte autoritățile din Statele Unite! Acolo, în statul Dakota de Nord, o femeie și-a otrăvit iubitul cu antigel, deoarece aflase că acesta avea de gând să o părăsească, după ce a primit o moștenire uriașă, de 30 de milioane de dolari! Bărbatul avea vârsta de 51 de ani, iar iubita sa a fost deja pusă sub acuzare de către autorități, potrivit celor de la observatornews.ro.

Ina Thea Kenoyer, în vârstă de doar 47 de ani, și-a otrăvit iubitul, pe Steven Riley Jr., iar pentru a scăpa de suspiciunile Poliției, a spus că acesta s-a îmbolnăvit brusc! Bărbatul se întâlnise cu un avocat pentru a intra în posesia moștenirii uluitoare, însă, chiar a doua zi, după ce și-a pus în aplicare planul, femeia a chemat o ambulanță, care l-a găsit pe bărbat inconștient. El a fost dus la spital, însă, din păcate, a murit la scurt timp.

Și-a otrăvit iubitul cu antigel

Se pare că femeia a declarat că este de părere că are dreptul la o parte din moștenirea iubitului ei și că dorea să împartă banii cu fiul ei. Autopsia efectuată de către medicii legiști a arătat faptul că Steven Riley Jr. a murit după ce a ingerat antigel, iar polițiștii sunt convinși că lichidul i-a fost administrat de către iubita sa.

Se pare că Ina Thea Kenoyer a făcut câteva postări suspicioase pe Facebook, în încercarea de a abate atenția autorităților. Ea pretindea că iubitul ei s-a sinucis, iar cu doar 3 zile înainte de a fi acuzată de crimă, spunea că acesta este singurul bărbat pe care l-a dorit vreodată.

Fiul lui Riley a scris, de asemenea, un mesaj plin de emoție, pe Facebook. „Odihnește-te în pace, tată... Am avut sentimentul că ea a fost cu modul în care s-a desfășurat totul, dar la naiba mi-aș dori să ne facem planuri și să ne fi văzut mai devreme. Sper să primească ceea ce merită pentru că te-a luat din lumea asta”, a scris acesta, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net