Când va muri Putin? Ucrainenii merg la astrologi și clarvăzători pentru a afla când se termină războiul

Războiul dintre Rusia și Ucraina deja durează de aproximativ 20 de luni, iar în ciuda faptului că invazia armatei ruse s-a împotmolit destul de repede, deznodământul final al acestui conflict sângeros încă nu poate fi întrezărit de către nimeni. Ei bine, se pare că unii ucraineni simt nevoia de a apela la diverși astrologi și magicieni, pentru a primi o prezicere a viitorului.

Ucrainenii întreabă astrologii când va muri Putin / foto: EPA EFE
Ucrainenii întreabă astrologii când va muri Putin / foto: EPA EFE

Din păcate, violențele dintre Rusia și Ucraina continuă chiar și acum, iar acest război deja durează de aproximativ 20 de luni. Ei bine, în ciuda faptului că invazia armatei ruse s-a împotmolit destul de repede, deznodământul final al acestui conflict sângeros încă nu poate fi întrezărit de către nimeni.

Iar, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că unii ucraineni simt nevoia de a apela la diverși astrologi și magicieni, pentru a primi o prezicere a viitorului.

Se pare că unul dintre cei mai populari astfel de prezicători din Ucraina este Roman Zavîdovskii, care este întrebat de către toată lumea când se va termina războiul. Ei bine, se pare că Zavîdovskii răspunde acestei întrebări în timp ce are lângă el un glob de cristal și lumănări, iar în videoclipurile pe care le postează pe rețelele de socializare, prezicătorul spune că războiul se va termina în 2024.

Ucrainenii întreagă astrologii când se va termina războiul

Ei bine, data la care se va concluziona războiul nu este singura întrebare comună printre ucraineni. Se pare că aceștia îi mai întreabă pe diverșii astrologi și prezicători din țară când va muri Vladimir Putin!

Unul dintre cei mai populari prezicători din Ucraina, Serghei Kobzar, a vorbit în mediul online despre acest subiect. „Victoria este deja pe drum, dar trebuie să înţelegeţi că ea nu va fi obţinută într-o singură zi”, a spus acesta, conform sursei citate.

Se pare că, în Ucraina, există un interest tot mai mare pentru diverse teme oculte, cum ar fi și prezicerea viitorului. Iar instabilitatea cauzată de război îi face pe oameni să simtă nevoia siguranței oferite de astfel de astrologi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net