Anunțul anului în presa din România: Gazeta Sporturilor dispare de pe print! Ce decizie s-a luat în privința lui Cătălin Tolontan

O decizie surprinzătoare a lăsat fără cuvinte publicul din România! Liderii trustului Ringier au decis să oprească, brusc, ediția tipărită a ziarului Gazeta Sporturilor. Se pare că jurnaliștii acestui ziar istoric au aflat că ediția din 1 noiembrie va fi ultima tipărită.

Cătălin Tolontan va rămâne la Libertatea
Cătălin Tolontan va rămâne la Libertatea

Se pare că cei de la Ringier au trimis un e-mail angajaților, în care au anunțat faptul că renunță la 9 posturi, printre care și cel al lui Cătălin Tolontan. Această decizie surprinzătoare vine la numai 3 luni de la  plecarea lui Mihnea Vasiliu, CEO Ringier România. De asemenea, cu doar o lună în urmă, redactorul-șef Cătălin Țepelin a fost îndepărtat, potrivit celor de la adevarul.ro.

„Din cauza declinului drastic al vânzărilor înregistrate de ediția tipărită a Gazeta Sporturilor, vânzări care au scăzut cu 27%, din 2018 până în prezent, precum și a creșterii prețurilor la hârtie și la serviciile de tipar, Ringier Sports Media Group (RSMG), proprietar al Gazeta Sporturilor și GSP.ro, a decis să întreprindă o restructurare strategică. Consecința acestor transformări este inchiderea diviziei de print, care înregistrează în prezent pierderi majore”, au scris cei de la Ringier. În anul 2024, Gazeta Sporturilor ar fi împlinit un secol de existență.

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor a fost oprită

Cei de la Ringier au vorbit și despre ce se va întâmpla cu Cătălin Tolontan. „Printre altele, Cătălin Tolontan, în prezent coordonator editorial atât pentru Gazeta Sporturilor, cât și pentru Libertatea, nu se va mai ocupa de Gazeta Sporturilor și se va concentra doar pe Libertatea, începând cu 1 noiembrie. Noua organizare a GSP.ro va fi substanțial mai flexibilă și 100% în slujba noii abordări a RSMG, aceea digitală”, spun cei de la Ringier, conform sursei citate.

Se pare că angajații au fost luați prin surprindere de decizia bruscă a celor de la trustul Ringier, care au mărturisit că nici nu înțeleg ce se întâmplă. Angajații au fost anunțați că au la dispoziție doar 20 de zile pentru a pleca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net