Fiul decedat și-a sunat mama în ziua înmormântării, cu apel video! Cum a fost posibil

Osman Adonay Urbina Ayala, în vârstă de 14 ani, a sunat prin apel video la propria înmormântare! Cum a fost posibil așa ceva? Ei bine, povestea este demnă de film. Adolescentul din Honduras și-a anunțat mama că, de fapt, trăiește, în timp ce toată familia se afla în jurul sicriului său.

Osman Adonay Urbina, baiatul din Honduras care a sunat la propria inmormantare
Osman Adonay Urbina a sunat să anunțe că este în viață (Foto: capturi video Telemundo)

Pe data de 15 octombrie, trupul plin de sânge al unui băiat a fost găsit de un trecător, în Copal, orașul natal al familiei. Fața adolescentului era complet desfigurată, după ce acesta fusese împușcat în cap și în gât, potrivit informațiilor oferite de publicația Telemundo.

Cadavrul a fost identificat drept Osman Adonay Urbina Ayala, după ce familia l-ar fi recunoscut în urma unei cicatrici pe care o avea pe mână. Cu toate acestea, în timp ce rudele se pregăteau să își ia rămas bun de la copil și să îl conducă pe ultimul drum, acesta a sunat-o pe mama lui printr-un apel video. Inițial, Vilma Fuentes a crezut că este o glumă proastă, dar după ce a văzut chipul băiatului ei, și-a dat seama că ceva este în neregulă.

Am fost șocată, sincer. Credeam că este o glumă, că nu e real”, a spus mama băiatului.

Osman, care plecase de acasă în urmă cu trei săptămâni cu scopul de a ajunge în Statele Unite ale Americii, a înștiințat-o pe mama sa că este bine și că se află la granița dintre  Guatemala și Mexic. „Sunt aici la graniță. Sunt în viață, nu sunt mort.”, i-a spus copilul la telefon.

Băiatul mort era, de fapt, alt copil

Familia a sunat apoi la poliție pentru a le explica situația. Ofițerii au ajuns imediat la casa lui Osman și au făcut verificări ample, stabilind că băiatul decedat era, de fapt, Jimmy Sarmiento, un adolescent de 15 ani. Deși pentru Vilma Fuentes a fost o poveste șocantă, dar cu final fericit, pentru o altă mamă a fost coșmarul vieții ei. Rudele băiatului au fost chemate și ele acasă la familia lui Osman, acolo unde au confirmat că trupul neînsuflețit îi aparține lui Jimmy. Părinții adolescentului l-au luat acasă cu tot cu sicriu.

Vilma Fuentes a explicat că cei doi băieți semănau foarte bine și de aceea s-a produs această încurcătură înfiorătoare. Cu toate acestea, femeia a dat vina pe poliție, care a făcut-o să fie confuză, ajungând să creadă că fiul ei a murit, când de fapt era bine-mersi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net