Femeia care a „înviat” la priveghi a murit iar! Rudele acuză medicii de neglijență

Caz șocant în Ecuador! Bella Montoya, în vârstă de 76 de ani, a fost declarată moartă din punct de vedere legal înainte de a-și șoca familia, trezindu-se în sicriu, la propriul său priveghi. Miracolul nu a durat mult căci, șapte zile mai târziu, femeia a murit din nou, de data aceasta fără a se mai trezi.

Bella Montoya, femeia din ecuador care a inviat in sicriu
Bella Montoya a fost declarată moartă, apoi s-a trezit în sicriu (Foto: captură video)

Femeia s-a trezit în sicriu, spre șocul familiei

Bella Montoya a fost declarată moartă după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator, la Spitalul Martín Icaza din Babahoyo, un oraș de coastă din provincia Los Ríos din Ecuador, pe 9 iunie. Ea a fost depusă la o casă de pompe funebre înainte de a se trezi din morți, după ce ar fi bătut ore în șir în sicriu, fiind în cele din urmă descoperită în viață de către familia ei.

Dar vineri, Bella a fost declarată moartă a doua oară, potrivit fiului ei Gilbert Barberá Montoya.

Mama mea a murit la ora 17:00, în prezența noastră”, a declarat acesta, pentru CNN. Femeia s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral ischemic, după ce a petrecut șapte zile la terapie intensivă, a adăugat Ministerul Sănătății din Ecuador, într-un comunicat de presă.

Fiica Bellei, Zeneida Lea, a afirmat că starea mamei ei s-a deteriorat rapid. „Era foarte delicată”, a spus ea. Gilbert a explicat că este în contact cu Registrul civil al țării pentru ca autoritățile să înregistreze pentru a doua oară moartea mamei sale.

Familia dă vina pe medicul care a declarat-o moartă inițial

Femeia, de profesie asistentă medicală, a fost sub „supraveghere permanentă” de la incidentul în care presa locală a descris-o drept „înviată”. Gilbert spune că autoritățile încă nu au oferit o explicație medicală despre motivul pentru care mama lui a fost declarată incorect moartă. „Lucrurile nu vor rămâne așa”, a mai spus acesta.

Sora Bellei dă vina pe medicul care a declarat-o decedată prima oară și a depus o plângere împotriva spitalului, acuzându-l de neglijență.

„Mama mea a început să miște mâna stângă, să deschidă ochii, gura, când era în sicriu. Se chinuia să respire.”, a mai afirmat fiul femeii. Gilbert a sugerat că stopul cardio-respirator ar fi putut-o face să sufere de catalepsie – o afecțiune asemănătoare unei come, în care corpul înțepenește și funcțiile cerebrale încetează, deși bolnavul este încă în viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net