Celine Dion, prima apariție publică după 3 ani. Imagini emoționante cu vedeta care suferă de o boală incurabiĺă

Fanii îndrăgitei artiste Celine Dion au avut parte de o surpriză de proporții! Cântăreața a apărut în public pentru prima oară în ultimii 3 ani, iar fanii ei speră că această ieșire înseamnă că artista se simte mai bine. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide!

Celine Dion se luptă cu o boală nemiloasă / foto: Instagram
Celine Dion se luptă cu o boală nemiloasă / foto: Instagram

Surpriză de proporții pentru fanii îndrăgitei artiste Celine Dion! Se pare că faimoasa cântăreața a apărut, recent, în public, pentru prima oară în ultimii 3 ani! Iar acest lucru, pentru fanii ei, este un motiv de bucurie, deoarece le oferă o rază de speranță, în privința stării de sănătate a artistei. Celine Dion, care a mers la un meci de hochei din Las Vegas, suferă de o boală teribilă, cunoscută ca sindromul persoanei rigide, potrivit celor de la PRO TV!

Cântăreața, care are doar 55 de ani, nu doar că a asistat la meciul de hochei, dar a decis să își salute și fanii din tribune, la finalul partidei dintre echipele Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights.

Celine Dion a mers la un meci de hochei din Las Vegas

Artista a mers la un meci de hochei din Las Vegas
Artista a mers la un meci de hochei din Las Vegas

Vicepreședinta comitetului de hochei din Montreal, pe numele ei Chantal Machabée, a postat pe pagina personală de Instagram o imagine în care apare și Celine Dion, care pare să se simtă ceva mai bine și să fie mai veselă. „Mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Toată echipa a fost foarte fericită să te vadă alături de familia ta”, a scris Chantal Machabée, potrivit sursei citate.

Alături de Celine Dion au fost și băieții acesteia, René-Charles, fiul ei cel mare, cât și gemenii Nelson și Eddy. Într-un interviu recent, una dintre surorile cântăreței, Claudette, a declarat că artista este îngrijită de către o altă soră a lor, Linda. De asemenea, Celine Dion se află în contact cu diverși cercetători care au studiat boala de care suferă. Din păcate, încă nu există un tratament pentru sindromul de care s-a lovit artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net