Celine Dion nu se dă bătută! Revenire spectaculoasă după ce a fost diagnosticată cu o boală rară

Ultima actualizare:

La câteva luni după ce a anunțat că se retrage din muzică, din cauza faptului că suferă de o boală neurologică rară, Celine Dion revine în forță.

celine jpg

Artista a lansat piese noi, care fac din coloana sonoră filmului „Love Again”, în care joacă Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan, dar și Dion, aflată la debut în cinema.

Albumul are 5 piese noi și 6 hituri mai vechi

Albumul care poartă numele peliculei conține 11 piese dintre care cinci sunt noi și șase hituri mai vechi inclusiv „That’s The Way It Is” și „It’s All Coming Back to Me Now” – precum și trei dintre selecțiile din coloana sonoră a filmului. Pelicula va avea premieră în cinematografe pe 5 mai, iar coloana sonoră va fi lansată pe 12 mai.

Filmul debutează pe 5 mai / sursa foto: social media
Filmul debutează pe 5 mai / sursa foto: social media

„M-am distrat foarte mult făcând acest film. Și să am privilegiul de a apărea alături de frumoșîi și talentații actori Priyanka Chopra Jonas și Sam Heughan în primul meu film de lungmetraj este un cadou pe care îl voi prețui pentru totdeauna”, a declarat într-un comunicat artista, conform urban.ro. 

„Cred că este o poveste minunată care te face să te simți bine și sper că oamenilor le vor plăcea și filmul dar și noile cântece.”

Celine Dion suferă de o afecțiune neurologică rară

La sfârșitul anului trecut, Celine Dion a dezvăluit că suferă de sindromul de rigiditate, o boală neurologică rară care se manifestă prin spasme și îi afectează artistei afectează capacitatea de a merge și de a cânta.

„Din nefericire, spasmele afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită”, a împărtășit ea la vremea respectivă. „Mă doare să va spun astăzi că acest lucru înseamnă că nu voi fi pregătită să îmi reiau turneul din Europa în februarie”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net