Céline Dion, mesaj îngrijorător. ”Aș minți dacă aș spune că sunt bine”. Artista și-a anulat turneul

Céline Dion nu se simte încă pregătită să urce pe scenă. La o zi după ce artista a postat un mesaj sfâșietor pentru soțul ei, de la moartea căruia s-au împlinit 6 ani, artista a anunțat că este nevoită să-și anuleze din nou turneul, la sfatul medicilor.

Céline Dion și-a anulat din nou turneul din America de Nord. Foto: Getty Images
Céline Dion și-a anulat din nou turneul din America de Nord. Foto: Getty Images

Céline Dion este departe de a-și fi revenit. Artista și-a îngrijorat fanii cu cel mai recent anunț făcut pe Instagram, prin care își anulează din nou turneul din America de Nord. Se pare că pandemia a fragilizat starea de sănătate a solistei, iar faptul că zilele acestea s-au împlinit șase ani de la moartea soțului ei, René Angélil, a adăugat și mai multă tristețe în sufletul lui Céline Dion.

”Chiar speram că voi fi pregătită să urc pe scenă acum, dar cred că trebuie să am mai multă răbdare și să ascult de sfaturile medicilor. Spectacolele noastre presupun multă organizare și pregătire, așa că trebuie să luăm acum deciziile care vor influența planurile de peste două luni. Voi fi extrem de fericită când voi fi din nou sănătoasă, când vom fi lăsat în urmă pandemia și voi urca din nou pe scenă. Până atunci, mă bucur tare mult pentru mesajele de încurajare pe care mi le-ați trimis pe rețelele sociale. Simt dragostea voastră și susținerea pe care mi-a arătați, iar asta cotează foarte mult pentru mine”, le-a transmis Céline Dion fanilor printr-un mesaj postat pe Instagram.

În urmă cu numai o zi, artista dezvăluia că nu se simte deloc bine la șase ani de când soțul ei a pierdut lupta cu boala. Într-un mesaj copleșitor, Céline Dion mărturisea că se gândește la René ”cel puțin de o sută de ori pe zi”.

A fost jumătatea ei, marea dragoste a vieții ei. La șase ani după moartea lui René Angélil, la 14 ianuarie 2016, în urma unui cancer în zona gâtului, durerea este încă acolo. Céline Dion a postat un mesaj cutremurător pe Instagram, în care recunoaște că nu-și poate reveni.

”Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin o sută de ori pe zi, căci în ecoul vocii mele îți aud vorbele de parcă ai fi aici… Îmi lipsești”, a scris artista, în dreptul unei imagini alb-negru cu soțul ei.

Interpreta piesei ”Courage”, de pe cel de-al 37-lea album, scos în 2019, a fost nevoită să-și anuleze turneul de promovare programat în 2020, iar recent și-a anulat din nou concertele pe care ar fi trebuit să e susțină în America de Nord. Într-un comunicat, artista a dezvăluit că suferă de ”spasme musculare severe și persistente”.

Céline Dion și René Angélil, un cuplu care a învins timpul și prejudecățile

Cuplu emblematic al showbiz-ului internațional, Céline Dion și René Angélil s-au căsătorit în 1994 la biserica Notre-Dame din Montréal, după ce s-au întâlnit timp de un an în secret, din cauza diferenței de 26 de ani dintre ei. La vremea respectivă, Céline Dion avea 19 ani, iar René Angélil, 45. De cunoscut, cei doi se cunoscuseră însă cu mulți ani înainte, pe vremea când Céline avea doar 13 ani, iar el era un manager muzical care a crezut mult în talentul ei și a decis s-o ajute să devină un star.

Cei doi au avut trei copii, René-Charles (20 de ani), și gemenii Nelson și Eddy (11 ani).

Céline Dion și René Angélil, alături de cei trei copii ai lor. Foto: Getty Images
Céline Dion și René Angélil, alături de cei trei copii ai lor. Foto: Getty Images
image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net