Celine Dion, momente grele din cauza sănătății. Se mai întoarce pe scenă? Anunț important

Cântăreața Céline Dion revine pe scenă abia la toamnă. În urma problemelor de sănătate pe care le-a avut, ea credea că acest lucru se va întâmpla în martie. Însă lucrurile s-au complicat și speră să revină abia la toamnă, dar nici atunci nu e sigur.

Céline are probleme de sănătate misterioase - Foto: Instagram
Céline are probleme de sănătate misterioase - Foto: Instagram

Céline Dion (53 de ani) a avut grave probleme de sănătate și nu va putea reveni pe scenă până la toamnă. Ea a fost obligată să își amâne concertele pe care trebuia să le susțină în Las Vegas în noiembrie, ianuarie, februarie. Spera să revină pe scenă la 9 martie, în Denver, cu orice preț. Însă acest lucru nu va fi posibil, potrivit publicației ”Review Journal” din Las Vegas. Starea sănătății ei rămâne însă un mister.

Turneul mondial afectat

Céline Dion a început cu pauză noua rezidență în Las Vegas, din cauza problemelor de sănătate. Cântăreața se pregătea să susțină noi show-uri la Resorts World, dar problemele de sănătate cauzate de ”spasme musculare severe și persistente” au împiedicat-o să revină pe scenă. Turneul mondial Courage era programat pentru a fi relansat la 9 martie 2022, dar acest lucru rămâne incert.

Opt luni s-a pregătit pentru show

Céline a anunțat că ”i se rupe inima” pentru că a trebuit să oprească repetițiile pemtru show-urile din Las Vegas și și-a cerut scuze pentru că își dezamăgește fanii. ”Eu și echipa mea lucrăm de opt luni pentru show și faptul că nu pot să-l încep în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte”, a spus vedeta. Céline Dion nu va reveni pe scenă până la toamnă.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net