Babasha dezvăluie câți bani a primit de la concertul Coldplay. Mesajul subtil al trupei britanice

Ultima actualizare:

După susținerea celor două concerte de la București, trupa Coldplay a avut pe pagina oficială de Facebook o postare numai despre cel de-al doilea concert din România, iar în privința primului, la care au avut loc huiduielile, nu s-a făcut nicio mențiune. Toate concertele trupei sunt amintite pe rețeaua socială. La câteva zile, Coldplay a avut un mesaj impresionant despre concertele din România, de data aceasta pe Instagram. În același timp, Babasha a ținut să le spună fanilor lui de pe Tik Tok câți bani a încasat după concertul Coldplay.

Mesajul subtil al trupei Coldplay

Trupa Coldplay a postat un videoclip, iar piesa ar putea fi un mesaj subtil pentru bucureșteni
Trupa Coldplay a postat un videoclip, iar piesa ar putea fi un mesaj subtil pentru bucureșteni

Trupa Coldplay a publicat pe pagina de Instagram un clip în care prezintă capitala României cu cele mai frumoase clădiri, videoclip care are și un mesaj subtil pentru bucureșteni.

Pe filmare apar Casa Poporului, Palatul CEC, Ateneul Român, Biserica Stavropoleos. Este prezentată și viața de noapte din Centrul Vechi al Capitalei, apare și un artist stradal și bineînțeles imagini din cele două concerte susținute pe Arena Națională.

Melodia aleasă de Coldplay pentru videoclip ar putea fi un mesaj subtil pentru pentru cei care l-au huiduit pe Babasha, moment care a stârnit o amplă dezbatere în mediul online.

Iată care sunt versurile și clipul publicat pe rețelele sociale:

Oh I know, I know, I know,

We’re only human,

But we’re capable of kindness,

So they call us humankind. (Oh, știu, știu, știu /Suntem doar oameni, / Dar suntem capabili de bunătate, / Asta se numește omenie).

Câți bani a luat Babasha

Babasha, cântărețul de manele care a cântat în deschiderea concertului Coldplay a vorbit fanilor săi de pe Tik Tok despre onorariul pe care l-a încasat pentru prestația sa de la Arena Națională.

Manelistul a afirmat că nu a primit niciun ban de la Coldplay și că de asemenea, prestația sa nu a fost o strategie de marketing așa cum s-a tot presupus.

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban.

Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost niciun marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea.

Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari! ”, a povestit cântărețul pe rețeaua socială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net