Banca din România care face o schimbare importantă. E prima din țară care ia această decizie

În 2022, Banca Transilvania a făcut un pas important în viitorul tranzacțiilor bancare odată cu introducerea „Încasărilor Instant în Euro”. Acum, banca duce acest concept la un nivel superior prin lansarea „Plăților Instant în Euro” pentru atât persoanele fizice, cât și companiile. Ce înseamnă acest lucru? Transferurile instant în euro înseamnă că aveți acces la banii dvs. în aproximativ zece secunde, oferindu-vă un nivel de flexibilitate și rapiditate fără precedent în gestionarea finanțelor.

Banca Transilvania a introdus plățille instant în euro. Foto: Shutterstock.
Banca Transilvania a introdus plățille instant în euro. Foto: Shutterstock.

Cum funcționează plățile instant în euro pentru persoanele fizice

Pentru clienții persoane fizice, procesul este simplu și incredibil de rapid. Utilizând aplicația NeoBT, puteți realiza transferuri în euro către oricare dintre cele peste 500 de bănci din Uniunea Europeană. Beneficiarul primește banii în contul său în maxim 10 secunde. Mai mult, aceste plăți pot ajunge până la 1.000 de euro pe tranzacție. Totul se realizează la comisioane standard, similare celor pentru alte plăți în euro, în zona SEPA (Single Euro Payments Area).

Impactul plăților instant pentru afaceri

Pentru companii, avantajele plăților instant în euro sunt impresionante. Acestea asigură un flux de numerar eficient și deschid calea către o gamă mai largă de mijloace de plată. Cu procesarea și decontarea efectuate în maxim zece secunde, afacerile pot gestiona mai bine lichiditatea și pot reacționa rapid la oportunități. Serviciul este disponibil non-stop și la comisioane standard, fără a diferenția între plățile instant și cele tradiționale în zona SEPA.

Liderul în transformarea digitală

Banca Transilvania este în fruntea inovației în sectorul bancar din România. Prin aderarea la sistemul de decontare TIPS (Target Instant Payment Settlement), Banca Transilvania se numără printre cele peste 500 de bănci și 13.000 de unități din Uniunea Europeană care au adoptat această revoluționară metodă de transfer.

Leontin Toderici, Director General Adjunct Operațiuni, Banca Transilvania, declară cu entuziasm: „Suntem prima bancă din România care pune la dispoziția clienților gama completă de transferuri instant în euro, disponibilă în Uniunea Europeană. Plățile instant eliberează practic bani din fluxul procesării – așa-numitele sume de tranzit – bani care pot fi folosiți mai repede pentru consum sau investiții”.

Prin aceste plăți instant în euro, Banca Transilvania demonstrează angajamentul său față de clienți și încrederea într-un viitor financiar mai rapid și mai eficient. Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau reprezentați o companie, aceste servicii vă pun la dispoziție instrumentele pentru a face plăți și încasări rapide și sigure în întreaga Uniune Europeană, consolidând astfel poziția României în economia digitală europeană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net