Bărbat din Maramureș, împușcat de polițiști după ce i-a amenințat cu toporul

Ultima actualizare:

    Individul ar fi fost extrem de recalcitrant și i-ar fi amenințat cu toporulFoto: Arhivă Click
Individul ar fi fost extrem de recalcitrant și i-ar fi amenințat cu toporulFoto: Arhivă Click

Un bărbat din localitatea Săcălăşeni, judeţul Maramureş, care era agresiv şi a ameninţat poliţiştii cu un topor, a fost împuşcat în picior, fiind solicitat un echipaj medical pentru a-i acorda primul ajutor.

Polițiștii au fost chemați să intervină la un scandal în familie. Ajunși la fața locului, bărbatul a devenit violent și i-a amenințat pe polițiști cu toporul. Oamenii legii l-au somat să arunce toporul din mână, au tras un foc de avertisment, apoi l-au împușcat în picior. Bărbatul rănit a fost transportat la spital. Mai multe echipaje de poliție și trupe speciale de intervenție au sosit la locul incidentului. Se pare că victima este un sportiv, practicant de box sau culturism, potrivit observator.tv.

"Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Groși s-au deplasat în această seară la un imobil de pe raza localității Săcălășeni, după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat este agresiv și face scandal la domiciliu. La vederea polițiștilor, agresorul, care era foarte recalcitrant, s-a îndreptat înspre polițiști cu un topor în mână, amenințându-i. După somație, polițiștii au executat foc de avertisment, iar ulterior asupra bărbatului care a continuat amenințarea. Acesta a fost rănint la picior, fiind solicitat un echipaj de prim ajutor, care să-i acorde îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, în vederea lămuririi complete a circumstanțelor producerii evenimentului", informează IPJ Maramureș.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg