Bărbatul găsit ars într-o mașină în Măgurele este italian. Ce ipoteze iau în calcul anchetatorii

Cazul cadavrului găsit ars într-un câmp de la marginea orașului ilfovean Măgurele începe să prindă contur. Mortul ar fi un cetățean italian, venit cu afaceri în România, la Giurgiu.  

Anchetatorii anchetează crima din Măgurele   FOTO: captură Antena 3
Anchetatorii anchetează crima din Măgurele FOTO: captură Antena 3

Procurorii încearcă să rezolve cazul misterios de la marginea Capitalei, unde sâmbătă, 7 mai, a fost găsit un cadavru carbonizat în portbagajul unei mașini. Luni, oamenii legii au aflat că  bărbatul decedat este un cetățean italian care avea afaceri în Giurgiu.

Menajera acestuia a alertat Poliția. Aceasta a sunat la 112 și a spus că bărbatul lipsește de mai multe zile de la domiciliu. Tot ea le-a povestit anchetatorilor că italianul avea o iubită româncă. Astfel, procurorii iau în calcul și varianta unei crime pasionale.

Crimă pasională sau răzbunare mafiotă?

Însă, oamenii legii nu exclud nici varianta în care italianul să fi fost victima unui asasinat comandat de o familie mafiotă din țara natală.

Medicii legiști au stabilit că bărbatul avea craniul spart, cel mai probabil cu un topor, lovitură despre care se presupune că a fost fatală.

Se presupune că italianul a fost ucis într-o locație rămasă încă necunoscută, apoi a fost urcat în portbagajul propriei mașini, dus pe câmpul de la intrarea în orașul Măgurele și ars cu mașină cu tot. 

Mașina încendiată   Foto: captură Pro tv
Mașina încendiată Foto: captură Pro tv

Chiar dacă au fost luate plăcuțele de înmatriculare, autoturismul a fost identificat în baza seriei de șasiu. Este vorba despre un autoturism Dacia din 2017, înmatriculat în Italia și aparție unei companii de închiriere mașini. Acum, cu ajutorul polițiștilor din Italia, anchetatorii încearcă să identifice persoana care a închiriat mașina, existând suspiciuni că ar fi vorba chiar de victima găsită carbonizată.  

O femeie și un bărbat, surprinși de o cameră de supraveghere

Camerele de supraveghere ale unei clădiri din zonă au surprins în dimineața zilei respective doi tineri, un bărbat și o femeie, care par să fi plecat în grabă de la locul incendiului.

Pe 7 mai, în jurul orei 9.00, un bărbat a anunțat la 112 că pe un câmp de rapiță de la intrarea în orașul Măgurele arde o mașină. Ajunși la fața loclui, pompierii au găsit în portbagajul autoturismul mai multe oase umane și astfel s-a declanșat ancheta.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net