Băsescu, marinar şi cioban în acelaşi weekend

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Surpriză de proporţii pentru echipajul unei nave a poliţiei de frontieră. Vasul, care naviga sâmbătă spre coasta de sud a Italiei, a fost “tras pe dreapta” de o şalupă care pornise în urmărirea echipajului cu sirenele în funcţiune.

La cârmă, nimeni altul decât preşedintele României, Traian Băsescu. Acesta a ieşit în larg cu nostalgia vremurilor de demult şi a făcut pe marinarul întreaga zi. După ce i-a fost prezentată nava, echipajul i-a oferit preşedintelui o şapcă având însemnele acesteia.

Duminică- La Festivalul “Sus pe muntele din Jina”

simeon stalpnicul png

Şeful statului a purtat cu mândrie tichia de marinar şi nu a lăsat-o de pe cap decât pentru... clopul de cioban. Preşedintele a sosit, ieri, în judeţul Sibiu, la Festivalul "Sus pe muntele din Jina", unde a fost întâmpinat cu brânză, pâine şi sare. Un cioban i-a oferit cadou preşedintelui un clop negru, iar acesta s-a şters cu un şerveţel pe cap înainte de a-şi pune clopul. "O să mi se înroşească chelia de la căldura asta", a glumit şeful statului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net