Bătaie într-un magazin din Buzău. A refuzat să-și pună masca și i-a luat la pumni pe paznici

14 ianuarie 2022

Un bărbat care a intrat într-un magazin din Buzău s-a luat la bătaie cu paznici care îl rugaseră să-și pună masca de protecție. Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar anchetatorilor le va fi foarte ușor să-l pedepseacă pe agresor, având la dispoziție toate dovezile care îl incriminează. 

article img

Scandalul a izbucnit zilele trecute, dar abia vineri a fost dat publicității. Totul a început în momentul în care un individ a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenții de pază i-a atras atenția că sunt multe persoane în magazin și l-a rugat să își pună mască. 

Acesta a fost momentul în care tânărul s-a înfuriat și a sărit la bătaie, scrie Atena 3. Mai întâi, i-a lovit pe paznici, după care a lovit violent un bărbat în vârstă și i-a rupt hainele de pe el. În cele din urmă, angajații magazinului ajutați de un client au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervenție. 

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție care l-a preluat pe agresor. Acesta va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiu închis. Amenda este între 500 și 2.500 de lei. Bărbatul ar putea fi acuzat de lovire și disturbarea liniștii publice. 

Nu se știe dacă tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.