BIAS 2022, cel mai mare show aerian, se amână! Care este motivul

BIAS, unul dintre cele mai așteptate evenimente, trebuia să se desfășoare sâmbătă, însă va avea loc duminică, 3 septembrie, pe aeroportul Băneasa.

BIAS

Motivul amânării este vremea nefavorabilă, însă organizatorii promit că show-ul spectaculos merită așteptarea. Aceștia au mai întâmpinat probleme din cauza vremii și acum câțiva ani.

Citește și: Avion de mici dimenisuni, prăbușit în Lacul Colibița! Pilotul a murit

,,Comitetul de organizare a evaluat în ultimele zile foarte mult ce se întâmplă cu vremea şi ne-am hotărât, pentru mersul cât mai bun al evenimentului, să mutăm demonstraţia aeriană duminică, pe data de 4 septembrie, care era zi de rezervă - dacă vă amintiţi acum câţiva ani a trebuit să facem acelaşi lucru.

Prin urmare, astăzi (vineri - n. r.) vor fi antrenamente, bineînţeles tot în funcţie de condiţiile meteo, mâine (sâmbătă - n. r.), începând cu ora 12:00, până la ora 20:00, expoziţia statică interioară şi exterioară va fi deschisă pentru public şi, în acelaşi timp, se vor efectua antrenamente în zbor, dacă vremea va permite. Mitingul aerian BIAS 2022 va avea loc duminică, începând cu ora 10:00, şi se va termina la ora 20:20", a declarat George Rotaru, preşedintele Aeroclubului României.

Vezi și: Aterizare de urgență din cauza unei pensionare bețive! A fost dată jos din avion de 9 polițiști VIDEO

Ce va putea vedea publicul duminică

150 de piloți vor survola cerul Capitalei, iar printre ei, și celebrul pilot lituanian Jurgis Kairys. Cel mai aşteptat moment de către public este cel al piloţilor acrobaţi. Aceștia vor putea fi văzuți pe cer timp de 25 de minute.

,,Va fi un program continuu de la 10 dimineaţa până la 8 seara, avem ft multe evoluţii, de la aeronave mici până la aeronave mari, care vor face acrobaţie, vor desena cu fum pe cer sau efecte pirotehnice pe sol, o să fie şi câteva surprize, evoluţii spectaculoase", a mai spus acesta.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
robot umanoid star1 jpg
botosani jpg
bilet avion jpeg
batran viata lunga jpg
terorist Turcia jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net