Avion de mici dimenisuni, prăbușit în Lacul Colibița! Pilotul a murit

Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit duminică, 28 august, în Lacul Colibița, din Bistrița- Năsăud. În momentul prăbușirii, la bordul aeronavei se aflau două persoane: pilotul și încă un pasager. O echipă SMURD a sosit de urgență la fața locului.

Pilotul avionului a murit în ciuda eforturilor depuse de către echipa de salvare
Pilotul avionului a murit în ciuda eforturilor depuse de către echipa de salvare

Pilotul avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în lacul de acumulare Colibiţa, un bărbat de 65 de ani, a murit în urma rănilor suferite. Echipajul sosit la fața locului a încercat să-l resusciteze timp de 90 de minute, însă leziunile avute de pilor s-au dovedit a fi incompatibile cu viața.

Cele două victime au fost scoase din apă de oamenii din zonă și de un pompier aflat în timpul liber. Pilotul ar fi petrecut în apă 6-7 minute, conform informațiilor oferite de către Raed Arafat.

„Din informațiile pe care le am, au fost oameni care i-au scos din apă pe cei doi și un pompier aflat în timpul liber, care a încercat resuscitarea înaintea sosirii echipajelor medicale", a declarat Arafat.

Pasagerul, un cetăţean german de 45 de ani, s-a ales doar cu răni uşoare şi a refuzat transportul la spital. El a ieşit singur din aeronavă, conştient şi stabil, prezentând leziuni uşoare.

Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Giurgiu

Cu doar o zi înainte de acest incident, un eveniment similar a avut loc în Giurgiu. Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, avionul ar fi decolat de pe aerodromul Letca Nouă, iar la scurt timp, un martor a observat că aeronava s-a prăbușit într-o pădure din apropiere.

Din nefericire, două persoane și-au piedut viața în urma accidentului, iar cadavrele lor carbonizate au fost găsite lângă aeronavă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net