VIDEO Momentul tragic în care un avion cu 126 de pasageri se prăbușește în Miami

Un avion care transporta peste 100 de pasageri s-a prăbușit în timp ce ateriza într-un aeroport din Miami, după ce echipamentul care era menit să stabilizeze avionul la aterizare nu a mai funcționat.

collage avion miami jpg
Un avion al firmei Red Air s-a prăbușit pe pista aeroportului din Miami

Aeronava a lovit și o clădire, dar și un turn de comunicații în timp ce pilotul încerca să reducă pagubele materiale și umane înregistrate.

Imaginile de la locul incidentului din Miami

În urma accidentului, trei persoane au fost transportate de urgență la spital. Avionul avea la bord 126 de pasageri și 11 personali de zbor.

Vezi și: Imagini de coșmar cu pasagerii fugind dintr-un avion cuprins de flăcări

Administrația Federală a Aviației a transmis că echipamentul necesar pentru aterizarea în siguranță a aeronavei s-a defectat în timp ce se avionul se apropia de sol. 

Avionul făcea parte din firma Red Air, o companie aeriană low-cost, care a fost fondată în Republica Dominicană, anul trecut. 

„Credeam că o să mor. Era un om în vârstă, lângă mine, pe care-l țineam în brațe. A fost oribil”, a declarat Paola Garcia, pentru CBS Miami.

„Săream dintr-o parte în alta, iar toate geamurile s-au spart. După aceea, totul a fost bine. Oamenii au început să fugă și să țipe și eu am început să fug, pentru că a început un incendiu”.

Urmărește și: VIDEO Tragedie aviatică! Un avion Boeing s-a prăbușit cu 133 de persoane la bord

Imaginile ce au fost viralizate în spațiul on-line arată botul aeronavei complet distrus, în timp ce un fum negru ieșea din aripa din stânga a avionului.

Alt videoclip arată momentul în care avionul a alunecat o bună bucată din pistă, după care s-a lovit de punctul de control. În urma impactului cu clădirea, acesta a izbucnit în flăcări. 

„Panică, aproape panică. A fost o experiență teribilă, dar mă simt în siguranță. A durat aproximativ un minut, după care am început să-i văd pe angajații aeroportului și a serviciului de urgență pe geam, făcându-și treaba.”, a declarat pasagerul Balo Delgado.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
andrei balan webp
image png
Katie Washbourne jpg
anca pandrea 1 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula