«Boeing Boeing» aterizează joi la Teatrul de Vară Herăstrău

Ultima actualizare:

Teatrul Elisabeta nu merge în vacanţă, ba mai mult decât atât, pregăteşte un spectacol de anvergură al comediei “Boeing Boeing”, joi, 21 iulie, ora 20:00, la Teatrul de Vară Herăstrău.

Pe lângă distracţia copioasă şi râsetele cu lacrimi, cei prezenţi, vor putea câştiga un sejur all inclusive, pentru două persoane, 6 nopţi, în Turcia, sau un abonament la teatru, sau cină în doi şi invitaţii la spectacole. Piesa ni-l aduce în atenţie pe arhitectul Bernard, un burlac convins şi un playboy veritabil, care îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese ce nu au habar una de alta. Până într-o zi, când se stârneşte haosul. Biletele costă 29, 39, 49 sau 55 de lei.

Viţa de Vie, concert acustic la Piteşti

Care este legătura dintre represiunea comunistă, “Fenomenul Piteşti” şi muzica trupei Viţa de Vie? Hai în seara aceasta, de la ora 19.00, la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, să afli răspunsul. Concertul acustic pe care îl va susţine formaţia are loc în deschiderea Şcolii de Vară “Fenomenul Piteşti”, ce cuprinde prelegeri ale unor personalităţi legate de rigorile regimului comunist. Preţul unui bilet la concert este de 30 de lei.

Trupa Vama cântă în aer liber

Vineri, 22 iulie, de la ora 21.00, trupa Vama va cânta în aer liber, pe terasa Fabrica din Bucureşti. Va fi un concert ce îmbină muzica, actoria şi dansul, cu piese care au ajuns în topurile muzicale, precum “Perfect fără tine”, “Copilul care aleargă către mare” sau “Post iubire”. Tudor Chirilă va cânta şi “Memories Now”, cel mai nou single lansat în luna mai 2016. “Va fi o noapte lungă, avem planuri mari cu voi”, au transmis membrii trupei pe pagina lor de socializare. Preţul unui bilet este de 55 sau 90 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net