Călcați intenționat cu mașina? Cum a sfârșit o româncă și fiul ei în Austria

O mamă româncă şi fiul ei de 5 ani și-au pierdut viața după ce au fost spulberați de o mașină pe o șosea din Austria. Autoarea accidentului, o şoferiţă, tot româncă, i-ar fi călcat intenționat cu mașina.

image

Autorităţile din Austria trebuie să afle um s-a petrecut tragedia de sâmbătră seară, când o româncă şi singurul ei fiu, un băieţel de 5 ani, au fost loviţi mortal de o maşină, pe o stradă din oraşul Villach, relatază relatează krone.at, potrivit adevarul.ro.

Se pare că șoferița, tot româncă, le-ar fi cunoscut pe victime și ar fi comis oroarea din răzbunare. Aceasta a fugit după accident, fiind găsită în scurt timp de poliţişti, la aproximativ 500 de metri de locul tragediei, într-o pădure.

Autoturismul fusese lăsat la marginea pădurii, la volan nefiind nimeni. Totuși, urmele de sânge lăsate pe zăpadă i-au condus pe oamenii legii la locul uinde se afla șoferița, o femeie în vărstă de 37 de ani. Aceasta era grav rănită, dar nu din cauza accidentului, ci din cauza tăieturilor de cuțit auto-provocate pe mai multe părți ale corpului.  

Șoferița a avut o relație cu fostul soț al victimei

Polițiștii au demarat cercetările și au aflat că şoferiţa şi victima au avut relații cu același bărbat și este posibil să se fi cunoscut. Se pare că tânăra de 37 de ani a fost împreună cu fostul soţ al victimei. Se pare că bărbatul le părăsise pe amândouă.

Anchetatorii spun că unele împrejurări ale producerii accidentului le-au dat de gândit, motiv pentru care Biroul de Stat al Poliției Criminale a preluat ancheta. Anchetatorii trebuie să lămurească dacă cele două românce ar fi avut vreun contact înainte de tragedie sau dacă a fost o coincidență că s-au întâlnit acolo. 

Șoferița a fost dusă la spitalul din Villach şi este în comă artificială, astfel că, deocamdată nu poate fi audiată. Însă, după ce îți va reveni, anchetatorii sunt convinși că vor afla adevărul.

În momentul de față, poliţiştii caută și posibili martori oculari ai tragediei.

image png
card ajutor jpg
image png
printul paul 1 jpeg
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs