Când se reia circulația pe Podul Grant. Ce spune Nicușor Dan

Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a confirmat într-o intervenție la TVR Info că lucrările de consolidare a Podului Grant din București se desfășoară conform planului stabilit și că termenul de finalizare în martie anul viitor nu este pus în discuție. În ciuda condițiilor meteorologice dificile, primarul a asigurat că echipa este în grafic și a oferit detalii despre progresul lucrărilor.

Podul Grant. Foto: arhiva
Podul Grant. Foto: arhiva

Starea lucrărilor la Podul Grant

Nicușor Dan a subliniat că toate operațiunile se desfășoară conform programului stabilit, iar la momentul actual, podul se află într-o fază avansată de reabilitare. A prezentat detaliile lucrărilor realizate până acum, evidențiind decopertarea, nivelarea, hidroizolația și aducerea la nivel a betonului sub izolație. A menționat, de asemenea, lucrările la cuva liniei de tramvai și la părțile exterioare ale podului, asigurând publicul că acestea nu vor afecta circulația.

Circulația o să revină la normal

Primarul a anunțat o noutate semnificativă - tramvaiul 25 va începe să circule pe Bulevardul Timișoara, începând de mâine. Aceasta reprezintă o etapă importantă în procesul de reabilitare, iar Nicușor Dan a subliniat că tramvaiul 25 va contribui la reducerea presiunii de trafic, fiind un mijloc de transport mai eficient.

Cum va afecta vremea lucrările

Cu privire la condițiile meteorologice dificile din ultimele zile, inclusiv ninsoarea și răcirea accentuată, primarul a asigurat că lucrările nu sunt afectate semnificativ. A recunoscut că anumite operațiuni nu pot fi realizate sub zero grade sau în condiții de ploaie și zăpadă, dar a subliniat că acestea reprezintă doar o mică întârziere și că termenul de finalizare în martie rămâne intact.

Angajamentul luat de Nicușor Dan

Primarul a ținut să reitereze angajamentul municipalității față de finalizarea lucrărilor, indiferent de condițiile meteorologice. Prin intermediul unei postări pe Facebook, Nicușor Dan a informat că lucrările continuă cu lucrări de armare și cofrare a cuvei infrastructurii de tramvai, reparații la grinzile și parapetele de pe pasajul principal și consolidare a structurii de rezistență a pasajului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net